Padání vlasů!!!

10.12.2008

Holky, potřebuju radu a to urgentně!! Mám tříměsíční Sabču a kojím a začali mí šíííleně padat vlasy - úplný hrstě při každým česání. Snad abych se radši nečesala, ale to nejde, že jo. A ještě potřebuju dobarvit melír, nemám ho tři měsíce barvený, tak si asi dovedete představit jak vypadám...Odrosty až do půl zad, haha. Někdo tvrdí, že to je hormonální, že žádný přípravky nepomůžou, tak nevím. A jestli je to hormonální a co má vypadat, to vypadá, můžu teda jít na melír??? Máte s tím někdo zkušenost. Poraďte prosím, pomoooc, ať nejsem plešatá..Díky.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, to je po porodu normální, mě taky začaly ve třech měsících padat, hrůza, pokaždé vyčešu plnej hřeben a z trika na ramenou to nestačím obírat... mám pocit, že za chvíli budu plešatá... ale tak v půl roce prý to snad přestane... naštěstí co jsem byla těhulka, tak mi nevypadl snad ani jeden a měla jsem tak nádherné vlasy, jako nikdy předtím... tak teď vypadnou jen ty, co asi nevypadávaly za těhu..

Karol, to je normální. Taky jsem si tu stěžovala a pak viděla v nějakém pořadu, že vlasy v těhu vůbec nepadají a po porodu vypadaj jen ty, které narostli jako by navíc. Asi nic moc nepomůže, je to dlouhodobá záležitost. Ale taky mi to začalo před 3měsícem věku malé a ted jsou jí 4měsíce a je to lepší. Pořád jsou teda vlasy všde,ale když si je myju tak už neslízaj. Koupila jsem si akorát vitamíny pro kojící, nic jiného. Takže vydržet

Ahojky,holkám jsou taky tři měsíce a jsem na tom stejně jako ty,už tak mám málo vlasů...no jsem zvědavá jak dlouho bude tohle období trvat nebo skončím fakt plešatá :00: Možná trochu pomůžou nějáké vitamíny,zatím envím,ale chystám se to vyzkoušt.A s tím melírem,myslím že můžeš,já se taky melíruju,z toho se jedině olámou konečky,ale z těch hormonů padají vlasy fakt celý... :(

prý je to normální. já mám 4 měsíčního divocha a taky mi začly dost padat vlasy-prý je to mezi 3-5 měsícem věku dítěte normálnéí. na melíry se taky chystám, jen nějak nejsem schopná naplánovat kdy-musím poprosit mamku, aby mi malého pohlídala. kdyby ty melíry byly za půl hodiny hotové-to by byla paráda, ale takhle tam sedět přes 2 hodiny-to je síla :-)

In reply to by Kylli

přemejšlím, že malou vezmu s sebou do mimivaku, manža bude chodit okolo a kdyžtak nakojím, nebo jak?žejo. Potřebuju na kosmetiku,atd, atd. Radost mám jen z těch 15-ti shozených kil, jinak vypadám hrozně - ty vlasy myslím.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka