Adámek má půl roku

09.12.2008

Ahojky, tak už je to půl roku, co na nás Adámek vykoukl (teda až ve 12.38) :s: Měří 68,5 cm a má 8,26 kg - je to náš žroutík :a\|: :hu: :a\|: , ale na neteřinku nemá (ta už má přes 9 kg). A co se naučil? Otáčí se na bříško i zpátky, couvá, leze dopředu (no, leze - něco mezi lezením a poskakováním), sedá si (s oporou) a taky se snaží postavit na nožičky (jakmile se má čeho chytit - šup a je v předklonu na nožičkách :00: ). Povídá si s náma - umí: máma, bába, nene, ajéje, bác, bum (to když spadne nebo něco shodí :s: ). Je to strašný mamánek - ale co, je poslední a tělo má jít do hrobu zhuntované :s: :s: :s: :s: :s: Jen zouebk zatím nemáme žádný - a to si už přes 2 měsíce hraje na buldočka a slintá a slintá. Ale i bez zoubku spapká všechno co mu dáme (teda mimo jogurtu, ten mu nejede :n: ).

In reply to by janka.82

Ahoj Janinko, děkujeme moooooc ;) :k: :k: :k: Šikulka to je - jen asi trošku hyperaktivní a závislý na 100% na mamince :s: :s: :s: (no, z toho mi moc do smíchu neníííí :00: ) :k: :k: :k:

aby si rodičům i nadále dělal takovou radost :h: . Fotky supr,ta čepička je boží,já ji včera objednala Domčulce na vánoce a máme doma i šatičky,tak sem pochopitelně hodím pak fotky i s bráchou :w: :w: :!k: :!k: :!k: ,ten na to není,malé to narazím a basta, Fíla by si to serval z hlavy :!k: . Jinak s mluvou jsme na tom u Filípka skoro podobně :!k: :!k: ,banéééééééé,ale ve větách teda nemluvíme ani náhodou,tak holých o třech slovech :///: ,ale zase mamince pomáháme s prádlem věšet z pračky,zapínáme si sami dvd, vykroutíme žárovku a podobně :!k: . No to jsem odběhla, Adámek se by se mohl Domčulce zamlouvat, vy jste teda pěkně vypapkaný (a jogurty do dneška nejí Fíla taky,jen monte a zemánky takový ty pohárky jak je tam želé a zakysaná smetana) a pribiňáčky,ale jen vanilkový. Sem zase odběhla,no že by se jí mohl líbit,vypadá na blonďáčka,ona bude tmavá asi po mě,no a protiklady se přitahují,tak mamko chystej věno :!k: :!k: Gabča,Filípek,Domčulka

In reply to by Bestyjka.

Gábinko, Domčulku bereme všema 10ti. Jen blonďáček to asi nebude - není po kom :s: :s: :s: :n: Nahoře nám vlásky vypadaly s těma šupinkama a vzadu jsme nazrzlí :s: :s: :s: :s: Ale to byl i Martínek a teď má světle hnědé vlásky. Takže bude hnědovlasý. Ale svělý bude (je i Marťas). Očička bude mít modré nebo zelené (staršímu zelenají až teď skoro v 7mi letech) :s: ;) Čepičku jsme kupovali za 65 v Tescu - a snad mu ještě bude - toto je cca měsíc staré foto :s: Jogurt jsme zatím zkoušeli jen ten bílý - a ty ksichtíky - no fuuuuuuj :00: Snad mu pojede aspoň ovocný. Ty měl Martínek moc rád. Když měl 10 měsíců tak papkal ty půlkilové :a\|: :a\|: :a\|: Ale s tím asi chvilku počkáme. Na srázek toho 17.12. jedete?

No Adamku ses poradnej sikulka a k pulrocku vsechno NEJNEJNEJ :k: :h: ....a rekni mamce,at sem supne nejakou fotecku :c: ....my budem slavit pozitri 1ROK :c:

In reply to by mamáček

Ahojky mamino, děkujeme moc za přáníčko. A ty joooo - toto letí :jawdrop: To už bude Petříkovi opravdu roček??? :k: :k: :k: :k: Tak my předběžně gratulujeme a přejeme moc a moc zdravíčka a štěstíčka (ostatní, jako je milující rodina, Péťa už má) a těšíme se na fotečky s dortíkem.

In reply to by Beni

jj dortik bude,ale budu pict az v sobotu,v nedeli prijede babicka a synovec se svagrovou,pres tejden nemuzou,takze oslavu musime posunout.Ja myslim,ze Peta nebude proti :c: :s:
jeee fotecky....no Adi je fakt slunicko :h: :h: :h: :one: kouzelnej...posilam pusinku :h: se sestrenou vypaji jak dvojcatka :qu:

In reply to by mamáček

Děkujíííí moc. Jsou od sebe jen o 3 dny (Terezka je starší). Ona toho spapá jen malinko ale je větší a těžší (asi nabírá za Adama nebo co :s: :s: :s: On toho sní tak 3x víc :a\|: :hu: :a\|: :hu: :a\|: :a\|: :hu:

In reply to by Beni

chlapy maji asi jinej metabolismus,Peta toho do sebe naladuje neuveritelny mnozstvi a ma asi 11kg...nikde zadnej tukovej faldik,jen trosku brisko a to statecne zatahuje,kdyz mu na nej sahnu :s: :s: kolikrat toho k obedu sni vic jak Terezka :00:

In reply to by mamáček

Taky mi to tak přijde - jako úplně jiný živočišný druh :s: :s: :s: Starší se cpe hlavně sladkým, ale není to na něm ani vidět. A to ani neroste :s: :s: Já do sebe nacpat ty sladkosti, tak mám 200 kg :) ;) :k:

Adámkovi moooc gratuluji k půlročninám... :qu: :qu: :qu: , přeji mu jen to NEJ NEJ NEJ, hlavně hodně štěstíčka a zdravíčka.... :k: :h: :k: :h: .Páni, co toho už umí,to je teda šikovný kluk... :qu: :qu: .

In reply to by Danka

Ahoj Daňulko, děkujeme moc za přáníčko :k: :k: :k: ;) Šikovný to on je - a já třeba konečně malinko zhubnu :s: :s: :s: A co Majdinka - nějak jsem nenašla. jak jste dopadly? :h: :h: :h: Určutě je v pořádku - že ano :k: :k: :k: :h: :h: :h:

In reply to by Danka

To je moc dobře, že dírka zarůstá :qu: :qu: :qu: A chudokrevnost se dá léčit a chlopeň se určitě taky časem urovná ;) :k: :k: Přeji vám hlavně zdravíčko - od té doby, co máme dětičky, víme, že to není jen klišé :h: :h: :h: :)

In reply to by Danka

Zdravíčko je nad zlato :h: :h: :h: A neboj, než se Majdinka vdá, bude všechno úplně v pořádku :h: :h: :h: My taky obíháme (se starším) od miminka kardio. Náhodou přišli na to, že má opačně osu :? a taky měl nějakou silnou přepážku :? - ale to už je v pohodě :qu: :qu: :qu: Srdíčko jim roste, sílí a uzdravuje se ;)

Ahojky Beni, nám je dnes také 6 měsíců, ale až v 18:35 :) Včera jsme byli na půlroční kontrole a Pavlík váží úctyhodných 9220 g, už se pěkně pronese :00: Ale jak tak čtu, tak Adámek je moc šikovný :qu: , ten náš lenoch se nechce přetáčet, on to umí, jen se mu nechce, i doktorka říkala, že je línější :'zz):, do lezení máme daleko a nohy vůbec neví k čemu má, ale je to pěknej raubíř, na všechno musí vidět jinak je zle, takže je nejradši v sedu. Jinak sní úplně všechno co mu dám, taky to je vidět na tý váze :s:

In reply to by daniela_p

Ahoj Dani, to jste skoro stejně staří s Danečkem od Natálie :00: Malý je taky žrou žravej - přesnídávku spucne celou, je se mihne, zeleniny s masem plnou misku (myslím, že je toho o moc víc než 200g :s: ), kaši má taky rád - ale jak se už tak dlouho klubou ty zuby, tak už asi měsíc kaká tak 7x za den - a taky sebou pořád mele. Takže ta váha zas až tak nahoru neleze :s: Ono stačí i toto - starší měl na 10ti měsících 10 kg a tenkrát mě dr. napomenula (v emocnici), že je prý tlustý :jawdrop: A on měl těch 10 kg skoro do 2 let :s: :s: :s: A jinak - co já bych dala za to, kdyby byl línější - jakmile je na zemi, okamžitě spěchá ke kytkám a snaží se jim lámat lístečky :O , od stolu ho tahám taky často - má dole poličku a ta jediná nemá kulaté hrany - a pod. Prostě už je po klidu :///:

ahoj beniiiii, všššššššeeeeeeeeecccccccckooooooooo nejlepčíííí adámkovi :\x: :\x: :\x: je to šikulka koukám :dance: jen tak dál :one:

In reply to by ivkahof

Ahoj Iviiii, šikulka to on je (asi se brzo picnu - už teď má rychlost :00: :s: ) - jen kdyby už nechtěl pořád na ty ruceeeee :n: :n: :n: Měla jsem teď zablokované rameno (asi natažený sval) - nepomohl ani opich, jen nějaké strašné prášky (můžou se max. 2 za den ) :00: :00: :00:

In reply to by Beni

jéééé mamino :00: :00: :00: to je ale neplecha, mě občas vemou záda dole v kříži, a kolikrát mám strach, že když se ohnu pro prcka, že už se nenarovnám :00: nojo, už to nejsou mrňousci, už jsou to pěkní cvalíci :!k: :hu: tak brzké uzdraveníčko.

In reply to by ivkahof

To teda jsou cvalíci. Od doby, kdy měl starší zhruba toho půl roku jsem si zvykla, že se mi tak 2x do roka zablokovala krční páteř :s: :00: Ale toto pro mě byla novinka - a snad to vystřídalo ten krk (kdyby se mi to mělo střídat, tak se asi picnu :c: ). Zádíčka - to jsou prevíti, na ty jsem trpěla v těhu (není divu, jsem jak tank a ještě jsem si 25 kg přibrala :c: :c: :c: ). Takže - ať žijí naše boubelaté dětičky :\x: :\x: :\x: :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka