Vcerejsek - hruuuza!! a dnes ....

09.12.2008

Tak vcera vecer mi mala usla kolem 7, pak se kolem 8 probudila- REV NEHORAZNEJ!!!! tak sem ji chovala - REV delala blbosti -REV no po 10 minutach sem byla v koncich - mamina rekla ze ji uklidni - nechtela k ni ani za biha, drzela se me jak kliste!! tak ze ji rozbalim A??? hovno, ale to by ste neverili jak ma do nej popalenou pipinku a zadecek - uplne jako by to mela opareny.... tak sup do sprcha a ochaldit a umyt - rev jak tur, pak sme chovalia uklidnovali dobrych 45 min mi probrecela.. pak se zklidnila tak sem ji prdelku namazala mastickou co obsahuje ABT ... no dneska to uz ma lepsi tak o 45% ale ted tu lita s nahatou zadnici - aby to vetralo...
Jinak dneska rano Rorik osklive kasla tak sem sla radsi k Dr. a dostali sme sirupek na kaslik a vykaslavani - Solvolan a na tu rymu framikoinovy kapicky....Za tyden mame kontrolu spojenou s preventivkou ale ted tyden nemame chodit ven...
A taky se pochlubim jakou kraaasnou bundicku nam usila babicka - vevnitr je cela z ovci vlny - takze staci jen pod ni mit bodycko a lehkou mikinku :) a tu ani ne a pece se v tom jak v peci :)

holky holky, to je taky s váma :\/: já musím udělat ťuk ťuk, že zatím to máme jen občas opruzený a jen trochu. Tak ať se vám to brzičko zahojí :h: :h: :h:
Bundička je perfektní :one: :one: :one: :one:

Mooc ,malé přeju, at už je jí jen a jen lépe.... :) :k: :k: :k: , at se brzo ze všeho venku a zase zdravá, jak rybička... :\x: ... :one: .Ten kabátek nemá chybu... :one: :one: :one: , je náádhernej a to teploučko, co v něm bude... :dance: .

Ahoj holky. Tak to jste měli teda parádní večer. Chudák Rozi :( Přeju, ať se jí to zlepší :w: Kdybych musela zůstat s Mikulášem týden doma, to bych se z toho asi zbláznila. To by byl protivnej :w: JInak má taky rýmu. Teče mu z nosa, v noci ho má ucpanej. No super :( A nenechá si to odsát :n:
Bundička nemá chybu. Úplně nad ní žasnu. Je perfektní :w: :w: Ani se mi nechce věřit, že je to ruční práce. Babička je neskutečně šikovná :qu: :qu: :qu: :qu: A dělala to tvá babička nebo mamka?

Ahojdá holky, tak to jste teda měli trápení!! Mě se takle malá oprudila po špenátu a to do té doby neměla ani jednu opruzeninu a pak měla pochvičku jak když jsem jí posadila na rozpálenej sporák!!! No děs :00: Jinak babičku za kráááásnou bundičku pochval, je fakt parádní :one:

In reply to by Ditousek

no to ma taky... ale ne az tak moc do hloubky jen na zacatku (snad chapes :s:) blbe se to popisuje... a cim si ji to prosim te mazala??? ja sem vrera mame rikala ze musim sehnat na tebe kontakt ze mala se ti takhle jednou oprudila aze si to necim mazala a pomohlo to.... ???

In reply to by Johanka a Rozinka

Hele my byli tada víc opruzený vepředu na prcině než na prdelce a doktorka mi poradila namazat to genciálkou a pak my napsala Pevaryl krém, myslím že to koupíš i bez předpisu a já to používám i teď jak je nějakej náznak a hned to zmizí, fakt musím zaklepat že super! Idkyž z tou fialovu pochvičkou vypadala dost děsně ale to jsem namázla jen jednou a pak tím pevarylem slabou vrstvu tak třikrát denně!

koukám že tu je každej druhej nemocnej :00: teda to je boží bunda :qu: :qu: :qu: a to tam vyšívala i ty vločky?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

dekuju :) nene ja sem rada ze ji ukecam do jedne veci namalou :) ale tak co takhle me vysla na 109kc ta bunda a nechcu vedet kolik by stala normos :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka