Vanoce trochu jinak

08.12.2008

Ahoj holky! Neda mi to a musim vam sem dat par fotecek z vanocniho Los Angeles, kde jsme se vcera vecer byli i s Kevim podivat. Prdolka byl hodnej a prospal celou tu dobu v kocarku :/;x: A k tem vanocum tady - vsechno nadherny, osvetleny, vsude napisy Merry Christmas ale vzhledem k tomu, ze zarovky jsou na palmach, chodime v kratasech a o snehu si muzu nechat jen zdat, tak si nemuzu pomoct ale zastesklo se mi po ceskych vanocich. Ja byla vcera uplne na mekko, kdyz jsem videla ty stromecky a hold se dostavil stesk po domove :\/: Dneska nas ale poctila navstevou mamca z ceska, takze jsme ji byli vyzvednout na letisti a prikladam fotku Keviho, jak se mu moje jizda autem nelibila :00: :s: Taky mi privezla trdelnik ze staromaku, kterej za mnou putoval pres pul sveta ale prezil to JEN na 2 kousky :one: Takze ted mi tady babicka rozmazluje malyho a pokazdy se pohne v postylce uz je u nej a chova ho...a to je tady az do ledna :00: Co ja s nim pak budu delat.. :? :s:

Jééé, to muselo být řevu, byť z tak malé pusinky. :s: A to prý se většinou dětem drndání v autě líbí. :)
Výzdoba krásná, tady mám nejraději když se jede nějakou vesničkou nebo městečkem a lidi mají různě osvícené vchody nebo stromky v předzahrádkách, už se to tu rozmáhá čím dál víc.
Jinak mám strašně ráda film Home Alone/Sám doma. :D

In reply to by Leian

No to si pis, ze bylo, ja rikam, ze v tomhle tatu nezapre :s: :s: Jooo kdyby drndani! Tady se centrem LA popojizdi 2 hodiny krokem kvuli vecnym zacpam, takze se mu ani nedivim, ja jsem vzdycky taky zrala na psychinu :? :s:

Jeee Leni jsi to ty, ze jo? Poznala jsem to podle Kevina :qu: To je teda nahodicka, jeste se mi nestalo, abych na US webu videla ceskou mamku zijici tady! Zdravime z NY do CA :a:

Vyzdobu v LA mate nadhernou a vim o cem mluvis s tim steskem.Me se taky uz styska po vanocni atmosfere v Cechach.a jsem z Prahy a tam ty Vanoce byli a jsou vzdycky magicky a dycha to na tebe vsude,tady sice dobry,dekorace,svetylka apod.ale s tema kratasama to proste neni ono no.Ty vanoce mi tu nejak nejdou.
Jinak ti doporucju z vlastni zkusenosti,co me udlelai s ditetem navstevy nasi rodiny,abys babicku upozornila at nebezi s kazdym knournutim,protoze se pak zblaznis,uvidis.Vim o cem mluvim,me ho takhle roznosili a me pak trvalo 14 dni nez jsme najeli zas na obvykly rezim a bylo to fakt na palici,chovat chovat a chodit nebo rvu a rvu.Pak ho to preslo,ale je to v cuku letu.
Aspon budes s mamkou ale na Vanoce.

In reply to by Simik

Presne tak, taky jsem mimochodem z Prahy a na vanocni trhy na staromak z nouze koukam na netu na webove kamery. Leto si tady nemuzu vynachvalit ale ta zima mi chybi. Mamka mi privezla i par fotek vanocni Prahy, uznavam, ze vyzdobe LA se to nevyrovna ale hezky veci nemusi byt jen obrovsky honosny stromy a vyzdoba za x miliard, Praha je hold Praha, vzdycky me fascinovala i pres to, ze jsem rodila prazanda. S tou mamkou, no ja ji teda upozornila uz na letisti, kdy na malyho zacala nununutututu, nacpala mi do ruky tasky s hrackama, hned jsem zacala koulit oci a mela 5min prednasku, jak ho nesmi rozmazlovat. Ted ji jeste necham at si ho uzije ale vecer dostane opet prednasku u ktery bude asistovat manzel :s: :s: Zatim preju dobrou noc a Adamkovi dlouhy spani :s: Ja jdu nakrmit malyho, vyvencit psa a pak sup varit vecu :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka