Moje hyperaktivní princezna:-)

07.12.2008

Přeji krásný den!!! 26.11. nám bylo 8 měsíců a já se vůbec nepochlubila jakej jsme kus ženský. Máme 70 cm a 9 350g, prostě ženská s velkým Ž :///: U jsem si tak nějak zvykla že pokud jsem s malou sama doma, že si neodskočím ani na záchod, pořád s ní musí člověk blbnout, jinak je zle. Přikládám párč foteček... Omluvte prosím špinavé Simčino bodýčko, ale jsme právě po jídle :a\|:

ivka2222

špinavé bodýčko jí na kráse ani málo neubralo,je to moc pěkná princezna a spolu vám to mocinky sluší :one:

Ahoj Foxi. Gratulujem Simonce k 8mi měsícům. Je to už slečna šikovná. A s tou hyperaktivitou jsme na tom stejně. V noci je to děs a hrůza. Jsme čím dál tím vyřízenější a modlím se, aby už konečně začal spávat nebo nás oba s manželem odvezou do blázince :jawdrop:

In reply to by Zuzu

Ahojky, tak já už v tom blázinci jednou nohou jsem....nespí ve dne ani v noci, nejradši by pořád stála nebo lezla, nebo nakupovala....kolikrát jsme už našli v kočárku uloupené hračky...samozřejmě ještě v krámě....ale máme malého chmatáka :s:

In reply to by foxi1

Tak to máme doma úplně to samý :w: Přesně jak píšeš, stát nebo lozit, krámovat..., jak mu něco nejde, tak se naštve, když mu něco vemu, tak taky...Jen ty věci v obchodě zatím nekrade :s: ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka