tak malej mě dneska nenechá pořád chce pozornost a já mám zase depku chjo:-(

06.12.2008

Holky já jsem asi fakt blázen ale mě ta mateřská nebaví, každá tu píšete jak si to užíváte a já většinou celý dny sedím doma,sem tam jdem ven ale povětšinou jen sama,což je taky celkem nuda, a tyhle šedý dny kdy to celý dny vypadá jako by byl večer mě ještě víc ničí...a ktomu malej mi přes den má tak nepravidelný režim že se neví kdy bude spát,a jí po kouskách né celou dávku takže sním jít ven znamená max. do dvou hodin krmit a když se vyspí už nechce bejt v kočárku a tak utíkám domů protože vyndavat ho vtom nečase nelze a on pak už řve a nevím co sním:-( holky já vám mám tak blbou náladu...možná že mě to zase za nákej čas přejde...ale ted je mi děsně ..posraná zima :r: :r: :r: :r: tak jsem si tu vylila srdíčko a jdu se vschopit aby mě malej neviděl plakat :(

tak to jsme na tom dost podobně.Taky to na mě vše padá.Už chci jaro ,léto kdy se dá být venku dýl je teplo.Ale už to uteče ještě vydržet 3 měsíce a bude tady jaro. :\x:

In reply to by Jerabina 30

jerabinko, ja te chapu, malej je ted jeste nemocnej a o to vic to na me pada .. (ja sama mam taky antibiotika ale nemam cas se ani vyspat, natoz to vylezet).. a jak mluvis o kamaradkach... ja ziskala par novych, vsechny to jsou maminky s malyma detma, nektere jsou odsud, coz me moc tesi a jsem za vsechny moc vdecna. Ale ne vzdy se proste muzeme setkat. A "stare" kamaradky? Zustala mi 1. Opravdu jen jedna. Ostatni na me nejak zapomely od chvile co se mi narodil malej, protoze uz nemam cas s nima chodit parit.. asi.. No asi to tak ma proste byt, ted uz se tim netrapim ale nesla jsem to silene tezce.
Ja jen doufam ze az se malej uzdravi a ja se dam taky trosku do kupy, tak ze se mi zase zvedne nalada a budu se vic usmivat. Ted mi to moc nejde.
Doufam ze i tobe bude brzo lip. Depky prichazi ale nastesi i odchazi.. :-)

In reply to by Hankitacz

díky to cos napsala mi pomohlo....taky se s kámoškama co jsem se stýkala nescházím ale není to pařbama,jen oni když už maj čas tak jezdí po výletech a vůbec chodí do práce takže toho času nemaj tolik na zbyt, jednu kamarádku co má o něco starší holku stou jsem se krapet nepohodla a hlavně nechápu proč se mi neozývá když jí často potkávám s kámoškama v olympii a tu máme za barákem takže spíš jí asi nevoním:-( já sem tu taky získala jednu kámošku s podobně starou holčičkou jako je náš Kájina a stou celkem často pokecám přes ICQ a to taky pomůže, a pak tahle diskuze, jen škoda že to tu nejede jak dříve. A přeju ti brzké uzdravení a malemu taky...bejt doma je fakt pakárna... :00: jerabina

In reply to by Jerabina 30

tak to ja asi taky vonim po mliku, bo jinak to nechapu, ze uz pro ne neexistuju :D ja jsem tvor desne spolecenskej, driv jsem byvala venku s kamaradama vic jak doma.. no a ted... mmm no musela jsem si zvyknout. Jasny ze malyho miluju, to asi tady clovek rikat nemusi, ale i my mamky mame svy spolecensky potreby ne? :) Nemluvim o "vecerni zabave".. ale proste lidi, ruch sveta, to mi obcas fakt chybi. Ale taky si rikam, ze jak zase zacne byt trosku dyl svetlo, a teplo, bude lip . Ted se snazim byvat do tmy s malym doma.. Mimochodem, kdyz si budes chtit pokecat nekdy o cemkoliv, tak na icq jsem.. cislo mam myslim v profilu. :-)

In reply to by Hankitacz

potřebu se vykecat ozvu se ráda. Jinak jsem koukala na tvůl profil a koukám že tvůj klučík už má skoro rok:-) tak to už máš živo oproti nám , my se zatím naučily otáčet a otáčíme se i při přebalování i při krmení...:-)jerabina

Ahoj Jeřebinko, prosím tě, nepropadej skepci, víš že já jsem na tom podobně? Ale s jednou rozdílnou věcí, když kouknu na Monču, tak jsem nesmírně šťastná, že je zdravá a že "zlobí", protože o tom to je to mateřství...já toho mám taky nad hlavu, denně se věnovat 13h a není moc času odpočinout, když spí jsme většinou venku, takže tak... Musíš se na to dívat z jiného pohledu, ty jsi tu teď pro toho drobka, kterej tě potřebuje..co zkusit najít kámošku na inzerát? Nebo není tam nějaké združení, kam chodí maminky s dětmi?

In reply to by Borůvka

vím že jsem tu pro mrňouse ajsem ráda že ho máme,jen to na mě tuhle zimu nák padá...byla jsem dost v pohybu dělala na směny a vlastně doma jsem byla ráda,ale ted se to otočilo...a já si připadám jak kůl v plotě...a to mám doma manžu takže bych neměla mít pocit prázdnoty,ale mám...chybí mi sluníčko a výlety pokecy s kámoškama se kterýma se scházím hodně poskromnu oproti minulosti. a taky sem pořád utahaná a jak jsem ztloustla se cejtím pod psa,a nejde mi ani přestat jíst no mám dost... :? budu muset asi skočit do zdi!!! :!k: jerabina

In reply to by Jerabina 30

já ti s tou váhou taky neumím hejbnout a to chodím 2x týdně na aerobik, kterej mě tedy dost baví, ale dole ani deko, protože jak říkáš,mě prostě chutná furt jíst...obědy dělám, protože manža dělá doma, jenže Monča je vzhůru kolikrá i do jedné a to si dám i večer, takže jsem furt jak čuňátko.. :r:
nojo, on ten čas na kámošky, hlavně bezdětné najednou moc není viď..starost o miminko je prostě na 100%..znám... :cc):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky