Lezení

05.12.2008

Holky Lucinka mi na 9měsících nechce lézt kdy se vám dětičky naučily?

Ahoj Evi :a: neboj Lucinka na to přijde ;) Adámek teda leze asi od 7.5 měsíců :00: a můžu ti říct že bych radši kdyby ležel :s: :s: :s: pořád my někde utíká a krámuje :00: staví se my kde se dá a já jen lítám za ním a chytám ho aby si nenabyl kokos :00: :00: :00: Ajak se jinak máte?

In reply to by alena mocova

Ahoj Alenko,máme se celkem dobře až na bordel v baráku :00: děláme koupelnu a nějak to vázne takže hrůza }:) Jinak Lůca je pěkná dračice ona mi krámuje z chodítka a to stačí :!k: Naučila se dělat nene a za vším kroutí hlavou :!k: Je to pěkná potvůrka :s:

In reply to by Eva80

;) :s: :s: :s: tak to je fajn no víš co bude hůř počkej až začnou chodit :00: :00: :00: Jejda koupelnu ti nezávidím to musí být na palici :00: ale zase to budete mít noví a krásný :///: My marodíme Adámek má chronický záněty středního ucha takže si to užíváme :r: už to má potřetí během měsíce a půl a já jsem na nervy :r: No musíme to nějak přežít nic jiného nenadělám ;) Tak dej od nás Lucince pusinku :c:

ahoj, nam je 9 mesicu pryc a nelezeme. plazime se teda obstojne od 7. mesice, ale s lezenim je to horsi... to udela tak 2-3 "tempa" a sup zase na bricho. tak nevim. ale uz tyden stoji a kdyz ji vezmu za rucky, tak chce chodit :00:

ahojky Karinka začala lézt přesně v 6měsících a 4 dnech to byly jen tři kročky a další den už přelezla celý obývák

ahojik ja ti reknu ze to bylo u nas 14.11 :s: takze 1.den pred "oslavou" 9 mesicu... a ted ji bude za 10 dni 10 mesicu a uz obsojne chodi sama kolem nabytku a tu a tam udela i kroky sama :)

ahoj, tak náš Tomík leze od 8 měsíců, a teď mu je 9 a nestačím ho chytat :00: :s: , ale neboj, některé děti nelezou vůbec, jako třeba moje první dcerka, tu si nepamatuju vůbec že by lezla, ta hned přímo chodila ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky