Sportovní kočárek, jaký?

27.11.2008

Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat,jestli některá z Vás nemá sportovní kočárek Quinny speedi nebo Cam cortina X3 nebo Jané slalom pro nebo Teutonia Spirit S3? Byla bych moc ráda,kdyby mi některá z Vás co nějaký takový kočárek vlastní napsala,jak je s ním spokojená.Popřípadně bych byla ráda, kdyby jste napsaly,jaký kočárek by jste braly vy tak do 15ti tisíc.Předem moc děkuji. Mějte se krásně :a:

Ahoj Kasandro,ja bych volila nejaky pohodlny kocarek, ktery je sirsi, aby byl pro Sofii pohodlny, jelikoz jste poradny holky, docela by me zajimalo, co na vas rika pediatricka, jelikoz jak tady ctu, podle vasi vahy jste v grafu v Ceske republice obezni. :) Ale je to jen graf.... Casualplay je hodne uzky a Quinny take, myslim si, ze nezalezi na znacce kocarku,ale jak se v tom miminko bude citit.A Sofie ma jeste ty nemocne nozicky, s tou tyci by se ji tam taky urcite nesedelo nejlip.
Urcite nejaky sirsi kocarek v nabidce najdes, preji dobry vyber a Sofii hlavne zdravi!!!!!

In reply to by vlocka1

Ahojky,Dr. nam rikala,ze Sofinka pribira hezky a nijak to nehrotila,navic ted za 14 dni nepribrala uz ani gram a hlavne se to bere taky podle vychozi vahy miminka,kdyz se narodilo.Sofinka mela skoro 4 kg pri narozeni,tak nemuze vazit stejne jako 3kg miminko, to je proste dano.Navic je od zacatku na nutrilonu,po kterem se pribira vic nez kdyz by byla kojena,coz byt nemohla kvuli me tezke infekci po porodu.Vypada to,ze se proste dala na vahu kterou potrebovala a ted uz to s tim pribiranim urcite nebude tak zhave,predtim pribirala kilo co mesic a ted ani gram za 14 dni,takze je to jasny,ze uz tolik nepribere. Kocarek uz mam casualplay S4 a jsem s nim naprosto spokojena, sirokej je opravdu hodne a Sofinka tam lezi jako v bavlnce v zimnim fusaku.Takze jsem nadmiru spokojena a mam z nej radost.Jinak dekuji.

In reply to by Kasandra

Ja jen, ze me vydesila vase vaha na vas vek a pak ta ruda cara v grafu varujici,ze je to obezita :r: A i na fotkach je videt, ze je Sofie peknej macek. :°: S tou obezitou, ono je to take dano tim, jestli k tomu ma dedicne vlohy.
Sofie byla uz " vetsi" pri narozeni, tak zrejme bude mohutnejsi po nekom z vas. Proto se to neda srovnavat s 3kg miminkem. Ale taky pozor na to pribirani, takove ty babske reci, vsak ona z toho vyroste nebo to vybeha...na to bych nesazela.... :) ale zase na druhou stranu, lepsi, kdyz ji chutna nez naopak.

In reply to by vlocka1

Nijak bych to nerozváděla, tlustá nemá být po kom ani mohutná,manžel i já máme sportovní postavu,já jsem sice byla po porodu silnější,ale to bylo tím,že jsem hodně v těhu nabrala a ted jsem už na své výchozí váze.A Sofinka se už s faldíčkama narodila.Manžel byl jako malej stejnej jako Sofinka, já měla při porodu necelý 3 kg,takže je malá po něm a manžel má hezkou sportovní postavu.Jsme oba docela dost vysoky,takze se Sofinka taky nejspis vytahne.Ale jinak dekuji za tvou starost.Kdyby se dr. neco nezdalo,tak by nam to rekla.Mame dobrou pediatricku,ktera rozhodne nic jen tak neprechazi.Nabirala pravidelne,kdyz je to zaznamenany v grafu,tak od narozeni je na horni hranici a ta čára se táhne pořád ve stejné linii a tak by to mělo být,nemají být žádné velké výkyvy.Navíc jsem tady řešila pouze výběr kočárku, nikoliv váhu Sofinky nebo problém s nožičkama.

In reply to by Kasandra

tak jestli jsem se te nejak dotkla....myslela jsem,ze jsme na diskusi a kazdy ma narok na svuj nazor a koukam,ze jen tvuj je asi jen ten nej.
A podle fotek, ja tedy mam jinou predstavu o sportovni postave a ty mi spise pripadas oplacana,proto jsem se zminila o dedicnosti,ale jak rikam,jen reaguju a je to muj nazor. :ww: a problem s nozickama resis skoro v kazdem komentari,tak nechapu, proc se nezminit v souvislosti s vyberem i kocarku,kdyz to resis i s fusakem. a kasandro,jukni na graf u pediatricky,jiste nejste na horni hranici,ale v cervene care,coz je ta obezita.

In reply to by vlocka1

Kdepak nedotkla,někdo kdo mě ani mojí rodinu nezná se mě dotknout nemůže a už vůbec ne ten,kdo je tady přihlášený 24 hodin a jeho jediný komentář spadá zrovna zrovinka sem,po tom,co jsem si tady vyjasńovala něco s Bebe.Myslím si,že to NENÍ náhoda,myslím si,že je to jedna a ta samá osoba :c: . Jinak fusak a kočárek jsou naprosto 2 rozdílné věci.Fusak je uzavřený a sportovní kočárek otevřený,ale tomu asi moc nerozumíš,tak proto plácáš takový blbosti. Tobě může být úplně jedno, co já si kde řeším ve svým blogu.Ty si napiš svůj a řeš si tam co chceš a mě s tím neotravuj.A nemusíš mi říkat,kam se mám podívat do jakýho grafu.Když jsi tak vzdělaná a informovaná,tak by jsi měla vědět,že je uložený přímo ve zdravotním a očkovacím průkazu dítěte a tam dr. zaznamenává délku dítěte a váhu a jak říkám,tak je Sofinka od začátku pořád v grafu spíše v horní hranici,která je udáváná v 75 percentil.Nevím,proč si s tím děláš tolik starostí.Možná máš problém sama se sebou.

In reply to by Kasandra

bohuzel bebe nejsem,ale musim priznat, ze sdilim s ni nazor.Kdybys byla inteligentni a ne tolik sebestredna,zjistila bys,ze i ja i bebe jsme online. A nemusim psat blogy, staci,ze to zasobujes tady ty pravidelne kazdou tvou novinu.a zaplacavas tady fotkama stejnyma cely server.Kasandro, procitala jsem si tve komentare a musim s politovanim konstatovat, ze tebe nezajima nikdo, pouze jen ty. Ty nepochvalis miminko zadne mamine,podekujes za komentar a opet zase si meles tu svou, precti si to po sobe, kasandro,mas ty vubec kamaradky?. Mozna proto ten blog s kazdou kravinou,mozna proto ty tve slohove prace, jelikoz te asi nikdo jinak nikde neposloucha,vid?Je mi te lito.
Ty resis tady centimetry na fusaku a dalsi takovy kraviny,ze cloveku stoji rozum ,misto aby jsi si to sama vyhledala,takze s tou inteligenci tvou to bude asi dost osemetne.A ja se nevycvaluju se sportovni postavou, proboha, to ty musis nekoho presvedcovat o sobe, nezda se ti,ze mas, holka dost velkyy problem?

In reply to by vlocka1

Budeš se divit,ale je to můj blog a já si do něj budu dávat co budu chtít i fotky jaký budu chtít, od toho ty blogy jsou.Jinak miminko pochválím,ale ne všem,píšu už většinou jen těm,které znám.Najdi si mé příspěvky,kde všude jsem gratulovala k narození miminka apod. Každopádně at je to jak chce, nemusím se ti z ničeho zpovídat.Jsi tady přihlášená 1 den,takže mě TY opravdu nezajímáš.

In reply to by Kasandra

jsi sobec a s takovyma nemocnyma lidma nema cenu se prit. -----meles porad dokola, jsi nestastny,opusteny clovek.a do blogu si pis ty svy slohovky, ale proboha,ty fotky,vzdyt jich tady mas kvanta a stejny a dokola,tvou rodinu diky tobe tady znaji vsicni, se divim, ze jsi jeste nevyfotila Sofincino hovinecko, ( ty tve zdrobneliny, to je taky nejaky syndrom, ) kdyz fotis kazdou blbost.

In reply to by Blue Jane

zrejme jsi nepochopila,kdo tady pise ubohy komentare a napada bezduvodne. Vlastne, ne, vzdyt pro Kasandru je clovek prihlaseny 1 den , NIC, takze tak trochu degradace. Promin, ale musela jsem reagovat, ctu tyto stranky denne a opravdu neni nikdo tady takovy sobec.Vzdyt jeji odpovedi jsou jen, dekuji a posilam pusu, mamina pise,co dela jeji mimi za pokroky,kdy leze,sedi atd a pani chytra to prejde a znovu napise celou story o Sofii. a porad dokola. Jeste jsem nenasla od ni odpoved s pochvalou a zajmem o jine miminko. Musela jsem reagovat.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Nezlob se, ale neni mi to jasne, protoze to uz snad musi byt nemocna.Mam sto chuti jeji blog dat precist psychologovi. :qu:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuju za příspěvek,ale hned tě opravím. Docela se mě to dotklo,jelikož Sofinka není postižená :w: Má vrozenou vadu,kdy neměla v pořádku chodidýlka,že byly stočený k sobě,ale ted už to má v pořádku a nožičky a chodidla máúplně normální jako každý jiný dítě,že by to nikdo nepoznal.Jen musí nosit botičky na tyči,aby se jí ta vada nevrátila.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj BEBE,
nerada se pletu do cizich diskuzi, ale citim potrebu se pridat. V prvni rade bych Ti rada napsala, ze VROZENA VADA neni POSTIZENI, nebo si snad myslis, ze kdyz ma clovek treba predkus tak je postizeny? Ja myslim, ze ne a pritom je to brane jako VADA, stejne tak jako VADA kterou ma mala Sofinka od Kasandry a kterou mam i JA. Je to vada nozicek ktera je po narozeni srovnana sadrama, popripade oparacema. Je mi 25let a v zadnem pripade si nepripadam jako postizeny clovek, ziju plnohodnotny zivot s tim, ze mam za sebou utrapy s doktorama, operace a jiste si vytrpela i mamka. Proto mi neprislo vubec hezke, dokonce mi to prislo DOST HNUSNE, se vyjadrovat tak jak jsi se vyjadrila kdyz o tom nic nevis.
Toto je sice diskuzni web a clovek zde muze vyjadrit svuj nazor, ale ROZUMNY clovek vi co je na miste a co je totalne mimo misto a dost nevhodne. Jak jsem pochopila, tak jsi matka a divim se, ze TAKTO muzes ublizit jine mamince, protoze ver mi, nebo ne.... MAMINCE KTERA SI NECIM TAKOVYM MUSELA PROJIT UBLIZIS....
A uprimne se to dotklo i me...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Sportovní kočárek není uzavřený,takže se Sofinka vejde do jakéhokoliv sportovního kočárku,navíc už brzy to bude mít jen na spaní,tak jí to pak nebudu muset dávat ani do kočárku a bude to mít třeba jen přes noc,to jen pro vysvětlení.Ty jsi se pak bavila o speciálních kočárcích pro postižené, tak jsem nevěděla jak to chápat, když Sofinka není postižená a tudíž žádný speciální kočárek nepotřebuje.

ahojky :papa: dloho jsem te tu nevidela.a gratuluji k narozeni holcicky dodatecne :k: mala Sofinka je moc krasna....
ja ti neporadim.vybiram golfovy kocarek..... vendula a Natálka

In reply to by Vendulka111

Ahoj Vendulko :a: Děkuji :k: Já doufám,že když si ted vyberu nějaký kočárek,že s ním budu už naprosto spokojená a že už žádný potřebovat nebudu :one: A pročpak vybíráš golfový kočárek?Moc se v tom nevyznám,tak nevím,jaký jsou rozdíly mezi jinejma kočárkama a golfovýma kočárkama... Ráda se poučím :c: Mějte se hezky,pa :a:

Ahoj, ještě ho nemám a pořád se rozhoduju mezi quinny speedi a jané slalom pro, ale čekám ještě na novou kolekci janéčka. Jinak quinny speedi je super sporťák, ale hluboká korbička je pěkně veprostřed zúžená, takže to vidím tak na 4 měsíce max. a to ještě ne přes zimu. Jinak quinny vychází tak o 5 tis. levněji než jané.

Ahoj Kasandro :a: My máme Quinny Speedi SX, ale model 2007. Parádně se ovládá a je lehkej, ale na zimu moc není. Má síťky, kterýma fouká, je moc otevřenej, nemá nánožník (máme od emitexu univerzální, ale není úplně ideální). Na léto perfektní kočárek, ale na zimu nedoporučuju :n: Zvažujeme koupi Casualplay SX. Ten je fakt super :one:

In reply to by Zuzu

Ahojky, já jsem pro speedy, čili Quinny, je tam sice malá korbička, kamarádka si jej pořídila minuly rok, ma holčičku narozenou v listopadu a v pohodě ji v ní vozila až do května, tedy pokud nemáš moc veliké dítko, tak OK. A navíc, se mi zdá, že na QUINNY můžeš dát i korbičku od MAXI COSI.

Casualplay je bomba kočárek, moc se mi líbí ta nová kolekce 2009, ovšem korbička je velice úzká, oproti korbičky na quinny je to luxusně veliké:-)
A Casualplay je předražený. Ale moc hezký noooo

A já jsem každopádně pro QUINNY, vozila jsem ten kočárek a je super.

Tak dobré rozhodnutí a šťastnou volbu

In reply to by Zuzu

Ahoj Zuzu :a: Děkuji za info,ale moc jsi mě nepotěšila,jelikož bych ho chtěla už i na tuhle zimu a jestli říkáš,že na zimu moc není,tak mám v rozhodování o 1 kočárek mín. Ale líbil se mi a byl i cenově dostupnej a koupila bych kolekci už 2009. Škodička no.Taky mi vadilo,že tam není nánožník,takže to vyhraje nejspíš Cortina,která ho má.Ještě se tedy mrknu na ten casual play,co jsi psala.Mooc děkuji :k:

In reply to by Kasandra

No to jsem se asi upsala.Quinny speedi, co máme,je SX, ale Casualplay je S4 :) Fakt ho doporučuju.Měla jsem možnost si ho i vyzkoušet a opravdu tam mimčo krásně schováš :one: Ten náš Quinny se mi možná líbí víc, ale Casualplay S4 je opravdu praktičtější :w: Já teď jezdím jedině s pláštěnkou. Tak přeju správnou volbu ;)

In reply to by Zuzu

Už jsem si ho byla omrknout,tak ho koupím přes net,nikde není skladem,co měli,tak ten byl bez nánožníku a o 1000Kč dražší než na netu s nánožníkem. Snad to bude dobrá volba :one: Díky za inspiraci :k:

Ahoj, my sice máme Cortinu, ale zatím jezdíme s hlubokým... takže se sporťákem sice zkušenost ještě nemám, ale vzhledem k tomu, že podvozek zůstane stejný, tak můžu říct, že se s ním jezdí moc dobře, dojeli jsme z Pusteven na Radhošť, v Jeseníku jsme zmákli Rejvíz, a teď jsme u nás jezdili i ve sněhu a šlo to... :/;x: ;) :one: :a:

In reply to by Blue Jane

Ahojky,moc děkuji za informaci.Pro tenhle jsem rozhodnutá spíš,jelikož je k němu i nánožník, k ostatním není a ani se nedá dokoupit a jelikož ho chceme už i na tuhle zimu,tak by to takhle asi mohlo být lepší.Ještě jednou díky :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky