Zimní fusak od Emitexu

28.11.2008

Ahoj holky :a: Chtěla jsem se zeptat těch z vás,které máte zimní fusak od emitexu, ten co je s prodlouženou délkou, jestli je šířka opravdu přispůsobivá od 35 cm do 50 cm,tak jak to tady píšou: http://www.eshopbaby.cz/katalog/fusak-do-kocarku-combi-3-v-1-emitex-p18…
Jde mi totiž o to,že Sofinka má botičky na tyči a má to v šířce 36 cm,tak jestli by se mi do toho fusaku i s těma botičkama na tyči vešla.Podle obrázku jsem na to nepřišla,jak se to dá rozšířit, tak aby to bylo pořád zapnutý :c: A ještě jeden dotaz,když se sundá ten dolní díl,tak automaticky předpokládám,že tam je dvojitý zip,že se ten fusak zapne zipem a budu mít malej fusáček pro malou Sofinku :h: :c: :one: Je to tak? :c: A ještě něco, jak je to u hlavičky s tím fusakem,dá se okolo hlavičky nějak stáhnout,aby mi na ní nefoukalo? Já vím,že bude mít čepičku a ještě bundičku s kapuckou,ale i tak by to bylo fajn,kdyby se to nějak dalo stáhnout. Doufám,že mi některá odpovíte.Předem moc děkuji :k:

Kasandro, já to nevěděla, že má vaše malá nějakou vadu, ale podle toho,co píšeš, je ohromně šikovná :w: :w: :w: Moc držím pěsti, aby se to nevrátilo a myslím, že nevrátí, jelikož vaše holčička je bojovnice a nedá se :one: Ten fusak ti teď bohužel nepřeměřím. Mám ho v kočárku v kočárkárně venku, ale pokud bys měla zájem, tak to můžu udělat zítra, chceš?

Ahoj Kasandro :a: My máme taky fusak od emitexu, ale tu dvojitou verzi-zimní/letní, jak se dá vyjmout ta jedna teplá vrstva a nechat jen tenká. Prodloužit se dá krásně na zip (zatím jezdíme v kratší verzi, aleje to tak tak). Stáhnout kolem hlavy se to taky dá, ale rozšířit ne :n: Leda že by teď byl nějakej novej model :w:

In reply to by Zuzu

Ahoj Zuzi, děkuju za odpověd. Ono se spíš asi jedná o to, že v klidovým režimu, tak jak ten fusak je má na šířku 50 cm, a když se uprostřed stáhne gumičkou bude mít těch 35cm,asi takhle to myslej.Jako nejsem si jistá,ale takhle bych to pochopila,já to přeměřit nemůžu :n: Jinak ještě jednou díky :k: :a:

nějak nechápu, sice mi teprve dnes dorazil tak ho ještě nemám prozkoumaný ale tam žádné rozšiřování není :? a když se to odepne tak tam není zip na zapnutí, teda radši se jdu ještě jednou podívat, ale už jsem ho hledala odpoledne :) jo u hlavičky s e to stáhne jako na fotce

In reply to by Monča K.

Děkuju moc Mončo :k: ,ted ještě kdyby jsi mi našla tu možnost toho rozšíření :c: :one: Jestli to rozšíření není možný,tak nebudeme mít fusak :r: Leda,že by jsem se Sofinkou vždy jezdila bez botiček,ale měla by to mít nonstop...

In reply to by Monča K.

Sofinka má problém od narození s nožičkama :r: . Má vrozenou vadu pes equinovarus congenitus,na kterou se přišlo po porodu.Já myslela,že to tu už vědí všichni,ale asi ne.Mám to i v blogu. Jinak prostě byla malá už ve 2 měs.na operaci,pak měla úplně celou nožičku v sádře až po prdelku 2 měsíce a na druhý nožičcce,která byla lepší měla ortezu, vše to měla od svých 14ti dnů... Ted,aby nožičky byly v pořádku musí nosit 24 hodin denně botičky s tyčí,aby držely "tvar" a vada se už nevrátila, což ale není jistý a může se to vrátit i přesto,že je bude nosit.Do roka to má nosit nonstop a pak do 3-4 let na 12 hod. denně nejlépe na spaní,aby jí to neomezovalo v pohybu.To je náš příběh ve stručnosti.V blogu by jsi našla i fotky s těma botičkama s tyčí.

In reply to by Monča K.

Je to smutný no, když na to myslím,je mi z toho do breku, tak nad tím radši nepřemejšlím. A pořád si strašně přeju,at je tohle jediný co si se Sofinkou vytrpíme,at už to má v pořádku :h: Jinak i přes to všechno je hrozně šikovná,od 4měs. se plazí,od 5ti měs. se staví na všechny 4 a snaží se lézt,ale s botičkama jí to nejde,tak skáče a dělá kliky :h: A už si i tento týden v pondělí sama hačla a to jí bylo čerstvých 6 měsíců :h: Takže máme ze Sofinky neskutečnou radost,že je takhle šikovná a že to snáší vše dobře :h: :h: :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka