Potvrzené těhotenství

24.11.2008

Dnes jsem byla na kontrole a spadly ze mě první obavy.
1.: Jsem doopravdy na první pokus těhotná (tzn. nevsugerovala jsem si žádný z příznaků:)
2.: Nejsem "mimoděložně těhotná"
3.: Odběr krve a celá ta anamnéza se bude dělat až po 1. trimestru (uf:)

Doktor mi ukázal ultrazvukem jak vypadá moje těhotenství - uplně nejmenší v celé té těhotenské bublině uvnitř mě byla taková tlustší nudlička s bijícím srdíčkem - měří asi 2 mm.

I tak už ale vesele slavíme a dražíme botičky. Podle čínských výpočtů (kombinace věku matky a měsíce početí) by to měla být holčička, tak jsem zvědavá!

Je mi trochu špatně, ale ne nijak zvlášť, pořád chodím čůrat, popichuje mě v podbříšku, zvětšují se mi prsa a přestává se mi dařit zatahovat břicho:) A taky bych si mohla mýt vlasy v podstatě každý den..

Trochu se bojím učení, dojíždím skoro každý den do školy, jsem ve třetím ročníku a studium nechci přerušit - ale poslední na co teď myslím, je modernismus ve francouzské literatuře nebo lingvistický rozbor textů:)

čínské výpočty?? o tom slyším poprvé, jak to funguje??taky by mě zajímalo, co by to mohlo být:)

Moc ti gratuluji a přeji, ať ti vše vychází!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:w: :w: :w: :\x: :\x: :\x: :w: :w: :w:

a nenech si těhotenství otrávit školou, moje kamarádka skládala dvoje státnice v jendom týdnu a další týden nato rodila :-) Takže to jde :-)
A jinak, nám se to taky podařilo de facto napoprvé. Šest let jsem brala antikoncepci, v červnu ji vysadila a na kocni července jsem zjistila, že jsem těhotná...no a teď už jsm skoro v polovině těhu a stejně se moc těhotně necítím.

moc gratulujííííííííííííííííííííííííí :-) a držíme pěstičky at je všechno v pořádku dál... a nemůžeš dát odkaz na ty čínské výpočty ??? Moc prosíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííím děkuji a papa

In reply to by zahradnikula

Jde o takovou knížku o čínský medicíně, kde je na jedný ze stránek tabulka, podle které se dá na 80-90% zjistit pohlaví - na pokusnejch králících z našeho okolí to dost dobře vychází! Zjistím přesně, jak se ta knížka jmenuje a kdyžtak to sem překopíruju, abyste si to taky mohli vyzkoušet:)

Gratuluji!U nás to bylo taky na první pokus a tak jsem si tvým odkazem vzpoměla na své začátky...a vím jaké máš pocity....tak se držte ještě je hodně před vámi.-))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka