2 měsíce

20.11.2008

Ahoj holky, všechny zdravím :a: :a: Ten čas tak strašně letí, v sobotu má Kačenka 2 měsíce :qu: :h: :girl: A to jsem nedávno rodila :!k: :!k: :!k: Je to hrůza jak ten čas letí :O :O Teprve na těch dětech vidíte jak stárneme :!k: :!k: :s: :s: A taky už nám odpadl ten stroupek z toho očkování v porodnici-je to sice brzo, ale dr říkala, že někomu se to rychle hojí a někomu pomalejc :ww: :ww: Kačenka se už tak krásně umí smát a taky už krásně žvatlá :h: :h: :girl: :k: :k:

ahojky vy se mate ze uz ste tak velky.ja se ttesim az bude maly aspon mesic,je ji tyden a nejak v tom plavu s pocitem ze sem hrozna mama...myslis ze se neco extrem.zmenilo od narozeni do ted?

In reply to by Zaneta

Ahojky, musim ti napsat, že tě plně chápu. Já když jsem přišla z porodnice domu, tak jsem myslela, že se pudu objesit. Mám 2 měsíčního kloučka a věř tomu, že se musíte zžít. Hned první den po příchodu z porodnice jsme ho překrmili, protože je na umělce a v porodnice mi nikdo neřekl, kolik mu dávat jídla, takže jsme do 2 do rána chovaly a on řval a zvracel. Já seděla na posteli a řvala jsem taky. Druhý den jsme jeli na pohotovost, protože prořval celý den a pan doktor nám řekl, že hrozně trpí na prdíky a dal nám kapky. Prvních 14 dní jsem kloudně nespala, protože malej pořád brečel. Teď zase máme průjem s krví, takže pořád mněníme jídlo. Od pondělka jsme bez plenek, protože měl z průjmu do masa opruzený zadeček, takže nám opět na pohotovosti řekli, že musí být pořád rozbalený a namazaný genciálou. A jelikož je rozbalený, tak má rýmu a kašel. ://: :( Teď jsem tě určitě vystrašila, ale každý mimčo neni takový. Určitě nejsi neschopná máma, já si to taky myslela, ale věř tomu, že když bude nějaký problém, tak to budeš právě ty, která malý utiší a u koho mu bude nejlíp. :h: :qu:

In reply to by Zaneta

Ahojky, já měla ze začátku poporodní depresi, nevěděla jsem co a jak :n: :n: Malá furt bečela, ale ted už je vše v poho :girl: Už poznám kdy má hlad, kdy má prdíky atd. Prostě jsme už sehraný :qu: :one: :one: Pa pa Verunka+Kačenka :girl: :girl:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky