nová těhulka

19.11.2008

Ahoj všem těhulkám, dnes jsem se konečně rozhodla zaregistrovat. Dnes jsem 16+4tt a zatím jsem jen chodila číst vaše rady a postřehy. Je to fajn, když má člověk nějaký problém a tady nejde vždy povzbuzení a podporu. Snad se také zapojím do diskuzí. Jsem těhotná poprvé tak zatím jen naslouchám. Přeji všem hezký den !!! :)

In reply to by MarSil

Děkuji za přivítání.
MarSil, no zatím žádné velké problémy nemám. Ani mi nebylo špatně, jen mě pobolívá žaludek a dvakrát jsem slabounce špinila, ale prý to nic není. Ale celkem jsem si vytrpěla v předchozích 8 letech, tak snad to mám za odměnu, toho drobečka a všechno s ním. Těhotná jsem poprvé, i když jednou se po IVF drobeček uhnízdil, ale bohužel se nevyvíjel tak jsem musela do nemocnice ne vyčištění. V pátek jdu teprve poprvé na poradnu a pro výsledky krevních testů, snad to bude dobré. Tak mi držte pěstičky!!! :a:

In reply to by katka13

to víš, že budeme!! :one:
Já budu mít výsledky v úterý, ale byla jsem na NT screeningu ve 12tt, tak snad bude všechno ok. Já byla na revizi v červnu a po dvou menstruacích se nám to podařilo :e):

vitej mezi nami..ale rovnou te musim tak trochu sprdnout! holka nestastna!! odsud se uz nedostanes je to tu nevykovy.. podivej se treba ma ne ja tu uz zavislacim od 5 mesice tehu a uz mam 9ti mesicni zabu..(kurna to se rymuje :s:) jinak ti preji at mas pohodove tehu a at si v pohode

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka