Zoubky a kakání ... ;o)

11.11.2008

hojky, chci se zeptat (matně si vzpomínám) - je to tak, že když dětem začnou lézt zoubky (ke konci), že častěji kakají a můžou mít i průjem? Adýs kakal jen 1x denně a pořádně. A teď? Třeba 4x a do každé plíny trošku. Navíc se nám dneska a v neděli stalo, že se prostandil skrz plínu - to se mu stzalo naposledy snad ve 2 měsících (teď má 5 měsíců).

Ahoj, my řešíme ten samý problém a bude nám za pár dnů 5 měsíců. Můžu se zeptat, jak dlouho už to u vás trvá? A taky tak zběsile všechno okousává? Já jsem si nejdřív myslela, že je to reakce na zeleninu, ale vypadá to, že ne. Taky mi říkali, že to můžou být zuby. By mě teda zajímalo, jak dlouho to bude ještě trvat, o opruzeném zadečku ani nemluvím a ta spotřeba plínek je teda děsná...

In reply to by j.a.n.a.r.

Ahojky, že mu lezou zoubky jsem měla pocit už koncem srpna :c: :s: Všechno cpal do pusy a kousal nás :) Ale teď už si na dásně cca od min. středy nenechá sáhnout, slintá víc než buldoček, opět kňourá ze spaní - ale to jednu dobu kňoural už před měsícem - a průjem teď měl jen 2x. Ale jinak má tuhá hovínka :c: ale v každé plíně má aspoň jeden exemplář. :s: Už mám pocit, že to trvá až moc dlouho :( . Raději bych holou dáseň co nejéle, ale teď si říkám - ať mu ty potvůrky už vylezou a on má na chvilinku pokoj :h: :cc): . Protivný je už tak asi 10dní - tak snad už brzy ...

In reply to by Beni

No tak o kousání do nás vím své. Hlavně, když se mi zahryzne do klíční kosti, to je mazec :s: Jinak teda problémy moc nemáme, teda krom slintání... No já jen doufám, že to šílené kadění u nás není nic jiného. A když se ti podaří se mu kouknout do pusiny, vidíš tam něco?

In reply to by j.a.n.a.r.

Dole nic moc, ale nahoře má zepředu pěkné boule. A ani si horní dáseň nechce nechat namazat. Tak sned nebude mít horní zoubky dřív :///: Ale dolní nateklé měl a už nemá - tak nevím, jestli to už není pomalu konec :? On si do pusinky nechce nechat kouknout - okamžitě se vzteká }:) ;)

momentalne sme v uplne stejne situaci.Od soboty ma Peta prujem jak :pig: ......jde tak 10x,neni toho moc,nekdy jen tak začoudí plinu,ale uz se chudak stihnul tak oprudit,ze co 2hodky koupem v hermanku a mazem prcku.Dneska uz je to kapanek lepsi,ale i tak chudak vzdycky uz knoura,kdyz se blizime k prebalovaku :r: :\/:
Taky to prisuzuju k zoubkum,tak doufam,ze to nebude nic vaznejsiho :n:

In reply to by mamáček

Broučánek - ani se mu nedivím :n: Já bych tě asi při pohledu na přebalovák kousla :s: }:) U Martínka mi na opruzeninky zabírala jen ta fialová vodička - teď nám zatím stačí ten Sudokrém. Naštěstí byl vzoreček v kufříku z porodnice :one: . Jinak moc nemažu - čím častěji jsem mazala, tím byl růžovější. Když nemažu, je to lepší. :c: Držím vám palečky, ať to máte taky už brzo za sebou :k: :k: :k:

In reply to by Beni

ja uz se taky modlim,aby to skoncilo. :\/:
Taky jinak moc nemazu,takze mi o vikendu netradicne vsechno doslo,takze sem chlapa hned v pondeli rano hnala do lekarny.Nam se nejvice osvedcil Lavarizyn nebo Babynol.

In reply to by mamáček

Kdyby se ti to nedařilo potlačit (opruzeninky), tak zkus tu violku. Zabírala rychle :one: Jinak já mám zásoby tak do 3 let (jen Rybilky mám 2, pak Bepanten a vše, co bylo v těch 2 kufříkách :c: :s: :s: :s: ) :!k: :!k: :!k:

In reply to by Beni

no jo ja si taky myslela,ze mam vseho dost....ono to nejak v ty tube neni videt :s: ,ale najeli sme na super vrstvu a bylo prazdno :00: .....zatim to vypada,ze uz se to zlepsuje,sice sem ho pred chvilkou chvalila a nez sem to dorekla bylo nadelano,ale uz to neni takovej špric :s: ......nasadili sme mrkev a ryzi,sice uz se mu kapanek navaluje,jen to vidi,ale jeste to bude muset chuderka vydrzet :\/: ....pak mu udelam poradnej kus flakoty :s:

In reply to by mamáček

Ještě třeba banánek - a taky může jablíčko, ale to se musí nastrouhat a nechat zhnědnout. S Martínkem jsme kdysi skončili na infekčním - chytil rotaviry, takže spousta průjmu a blinkání, tak to si ještě pamatuju ;) Taky mrkvová šťávička a slabý černý čaj - není to kyselé, tak to nedráždí ;) ;) ;) :hu:

In reply to by Beni

vidis a ja myslela,ze jablicko :n: ....bananek taky bastime,a jablicko teda zkusime zitra.....ale uz mame malilinkaty uspech,sice opet naloz,ale uz tam byly i malinky dva bobiky :qu: ...tak snad :h: ....ve vane si nechal piglovat zuby i dasne asi 5minut,pak uz me bolela ruka a on se cilil,ze kartacek odkladam :00: :s: ..asi ho to fakt boli a budou to zuby :\/:

In reply to by mamáček

Někde jsem včera četla, že to prý nebolí - jen svědí a pálí. Ale já mám v živé paměti jak bolí, když roste moudrák. Tak ať mi nikdo netvdí, že to ty naše miláčky nebolí :h: :h: Adýs si už do pusinky nechce nechat sáhnout - maximálně když vidí, že si dávám na prst gel :00: :00: :00:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

A jéje, brouček malinkatej :h: :h: :h: . Ten si zkusil, co? :r: Malej to měl dneska jak nazelenalou přesnídávku - fuj ;) Snad ho u toho ještě nebolí i bříško :O Už aby měl ty potvory venku ;) ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak tak - už jsem tady nedávno psala - proč nejsme třeba želvy (i když malý tak občas vypadá) :? :s: :s: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka