Ahojky

06.10.2008

Ahojky holky, tak stále nejsem těhotná, ale konečně jsem se odhodlala jít ke své doktorce ať se na mě podívá, jestli jsem v pořádku. A když jsem tam byla, tak mi dělala ultrazvuk a říkala, že tam mám krásné vajíčka, tak a když jsem i teď měřila bazální teplotu tak jsem měla 37 je teda možné, že mám už ovulaci? Protože když jsem si měřila třeba bazální teplotu den po knci menstruace, tak jsem měla 36,5: Tak co myslíte, chtěla bych vědět kdy mám asi tu ovulaci. Díky mé doktorce už aspoň vím, že se mi tvoří nějaké ty vajíčka po brání 8 let antikoncepce. Vysadila jsem v květnu. Tak snad to vyjde tento měsíc. ;)

ja jsem vysadila HA v červnu, taky mam obavu jestli mam ovu.a ty jsi sla tak brzy po snaženi k doktorce?ja myslela že taky zajdu, ale myslela jsem že to je brzy že mi doktor řekne at si zatukam na čelo...

In reply to by zahradnikula

AHojky,
tak to já vysadila v červenci a po první MS po vysazení (mimochodem absolutně strašné - silné, bolestivé) jsem si zašla k dr (úžasný člověk), s tím, že jsem vysadila a chceme se s přítelem pokusit...sám mi navrhnul prohlídku, že se mrkne, zda je vše v pořádku...byla jsem tam 13tý den cyklu, tak mi dělal ultrazvuk a ukazoval mi vajíčka, že je to fajn a že brzy prasknout (teda řekl doslovně...tak den-dva a můžete na to "hopsnout" a doufám, že Vás tady uvidím brzy zpět :o)))
a jdu tam 21.10. :o) ...:o)
takže nevidím důvod, proč bys nemohla zajít na prohlídku, jestli někde není něco co by mohlo bránit početí...prostě pro klid duše... :o)

In reply to by zahradnikula

Já jsem šla k doktorce, jen ať se na mě podívá jestli je prostě vše v pořádku. Na to máš ty i já prostě nárok. a jsem ráda, že jsem tam byla zrovna v době , že mi viděla ty vajíčka na ultrazvuku. A řekla, že máme normálně zkoušet. Ale upozornila mě , že po té antikoncepci, ať počítám prostě 1 rok, že to nemusí jít. Ale uklidnila mě , že nemám žádnou cystu atd. Kdyby mi neřekla že tam ty vajíčka vidí, tak bych si do dneška myslela, že se mi tam žádná opravdu nedělají, po té antikoncepci. Ale zkus se objednat za to nic nedáš. Když jsem já volala, tak se mě sestra zeptala, proč chci jít, že mám pravidelnou prohlídku, až na leden, ale já řekla, že prostě potřebuju, že mám problém, a teď jsem aspoň klidnější. Tak se taky raději objednej.

In reply to by Kačenkaa

vam holky děkuji. je večer a pořad nic, jen bolest břicha a chvili horko a pak zase zima.ještě asi par dnu počkam a uvidim, ale pokud břicho nepřestane bolet pujdu hned.Ty vajička jsou normalně přes ultr vidět???ja mam strach že ovu neprobíha

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka