:-DDD

19.11.2007

Ahojky všem no kkám,že nás tady zase je hafo kurna se mi to zase začíná zadrhávat.Holkyyy a co novího?Rostete,rostete?_A co mimísci v pořádku?

Ahojky Miky, máme se taky dobře, rosteme rosteme a ta zima nás ubíjí, brrr, brrr, bunda, šála, rukavice a už se ani neohnu k botkám :-(((

In reply to by LucindaZ

Ahojky no ani nemluv já tři dny lítala po návštěvách a vymrzla do aleluja.A jedna bunda už jemi tak tak taková podzimnozimní,ale svou zimní teploučkou mám ještě dobrou pak už fakt nevím v čem budu chodit:-)))

In reply to by Borůvka

jo?Tak to mě čeká a to nemám skoro žádné břicho na 22tt.No uvydíme každý nějak kámoška má termín 29.11.a prej kdyby malá nekopala tak ani neví,že je těhu a že břicho taky žádné tak uvidím zda se mi nevyvalí potom naráz:-)

In reply to by miky

Tak já mám bundu počítám tak ještě na měsíc a pak už nevím, asi půjdu koupit nějakou pánskou :-))) Za chvíli musím jet pro přítele, škrábat autíčko, brrrr... mě se nechce! Ale co bychom pro našeho taťku neudělaly,že?

Ahoj Miky...my jsme v pořádku,jen nemáme tolik jíst..:-)) Ale jinak se cítím dobře a mimísek kope a kope a to je hlavní...zítra se jdu objednat na další UZ a konečně si snad mimíska nahraju..:-)

In reply to by Borůvka

no právě,žádná dieta to at tě ani nenapadne a někdo ani nemusí papkat nějak moc a přibírá víc je to asi v genech u mě jsou to 3kg za měsíc tak doufám,že to nebude horší,ale jen lepší,ale i kdyby mi doktor řekl brzdit asi by to ani nešlo papu moje namiky:-)

In reply to by miky

no já si v duchu taky myslela svoje...ale chtěla sem začít i nějak se potrápit, jenže sem si to rozmyslela...:-)))))))) 3kg za měsíc docela jde, jen si to nesmíš udělat krát 9...:-))) já mám co týden,to kilo...mimochodem to píšou i knížce, že budeme 0,5-1kg ke konci přibírat...tím sem taky oponovala, že poroste ten mimísek...

In reply to by Borůvka

no zeleninka to jde,já baštím ted nejraději vše co je tak trochu nezdravé,ale užívám si to.Zhazovat se bude potom až se nebude kojit a bude to lepší když budu vědět,že jídla jsem si užila už dost v těhu a že ted už mužu zase najet na to zdravější a nebudu mít chutě na to nezdravé tolik samo jen někdy:-)

In reply to by LucindaZ

:-DD já řízeček od včera posnídala někdy v půl pátý ráno :-D, tak teď s Natálkou dojíme jen polívku od včera. A odpoledne upečem kosti a uvaříme ovárek. Brácha s dědou přinesou čerstvý křen :-))) Mňam, už aby bylo odpoledne

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No já slzím taky nad každou blbostí a někdy ani nevím proč. Ale vůbec nevím, co mě to popadlo včera :-)) A to mi bylo zle jak psovi

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

A víš, že bylo?? jenže už byl večer, tak jsme šli spát :-(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

člověče, asi ani nic :-)) Včera byl parádní den. Ráno snídaně do postele, skvělej oběd u dědy, prima odpoledne s dědou, bráchou a celým mým komandem a takovýhle večer!! No víc takových dní :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Hormony jsou svina kamarádky říkaly že si mám počkat po šestinedělí to prej bulíš fakt kvůli všemu já neci uroním slzu a očim mám opuchlé pár dní

In reply to by miky

Já se tu řehtala včera večer jak nesvéprávná :-))) marek se ptal, jestli jsem v pořádku a holky už naštěstí spaly :-))) Tak nějak jsem si vzpomněla na Markovýho šéfíka a já si ho ( nevím proč) představila v těch trenkách, jako měl vlk v jen počkej zajíci. On má stejnou figuru!!!

In reply to by Boža

Tak to znám já když mám záchvat smíchu tak brečím u toho jak želva teda mé slzné kanálky se pro to ronění nějak rozodly samy,že když smíchh tak i slzičky smíchu holky z toho mají vždycky prdel:-))))))

In reply to by Borůvka

aha tak to jo šunkofleky taky namko minule jsem je dělala,ale měla jsem špatný hrášek,ale už byl zamíchaný v tom tak to letělo celé do koše nikdyjsem se s tím nestkala a od té doyb raději každy ochutnám než ho tam sypnu.Jdu namkovat obídek:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka