dudlik

22.08.2008

ahoj holky,je tu nekdo,jehoz mimco si vzalo dudlik jeste po 4.mesici? :cc): :cc): Nase mala byla zlate spaci mimco 3 mesice :!k: ,mela trochu zloutenku,vubec neplakala,nepotrebovala ho :n: :n: ,ale ted se to zhorsilo a nevim,zda ho jeste vezme :00: !Samozrejme ho plyve a davi se,ale chtela bych ho zavest,protoze prvni dcera ho nemela a leckdy by se hodil!!diky za nazor :qu: !!preju vsem pekny zbytek leta a zdrava miminka :/;x: :/;x: a snazilkam dve carky na testu :one: !!!pa :a:

Já byla přesvědčená, že malé dudlíka nebudu dávat, pouze kdyby hodně cucala ruce, tak aby teda cucala to menší zlo, sice sjem jí ho dávala od dvou měsíců ale jak píšeš, plivala ho a dávila se, pak jsem si všimla, že u prsu usne a jak jsem ji dala hajat, tak se budila, tak jsem jí toho dudana strčila hned jak jsem ji odtáhla, takže si v tom spánku asi myslela, že je pořád u prsa a spinkala. Teď po kojení nespí, to je vzhlru a pak usne a vzbudí se na další kojení, tak to tak nějak musím odhadnout, kdy je čas jí ho dát, takže ho taky máme jen na spinkání, jinak stejně jede ruce :!k: Pa

Aninko, my taky nedudáme, nebo jen malinko, dudlíka mi teď vezme akorát v autě nebo když se nemůže nijak uspat tak ho vezme na milost, jinak né!! Já bych to zkoušela v různejch náladách jí ho dát, ale né moc násilně aby se jí to nesprotilivo a uvidíš jestli ho někdy vezme na milost, já jí ho tam šoupnu a povídám jí k tomu že na mě tak čučí a začně dudlat že ani neví že už ho tam má, ale jen v autě :!k:

In reply to by Ditousek

tak to je sranda!!! :s: :s: :s: prilezitostna dudlikacka!!! :s: :s: neco jako prilezitostna kuracka :!k: :!k: :!k: !!nase Anny to vzala zase jen v klidku/asi dvakrat/,ale to neni prave nutny,aby dudlala!jak zacne rychle dychat a hulakat ,tak je konec,to nijak do pusy nestrci,davi se,plyve,!ale necham ho tady nekde a obcas ji ho soupnu!treba se stesti unavi a ..... Nase Baruska/1.dcera/ ho taky nemela!nemame holt blbi deti,neopijeme je kusem latexu,prso je prso,no ne???????? :one: :one: :w: :w: :a: :a: :a:

In reply to by Anna M

No právě já kojím s kloboučkama takže na latex je zvyklá, ale říká si že je tenhle asi rozbitej když z něj nic neteče :!k: Já dudlala dudlíka až někdy do 3 let a pak ho naši přede mnou schovávala stejně tak vše co se mu podobalo :s: Ale zase naše malá hobluje jak o život ruce, ty má poslintaný skoro až k loktům :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky