GOFLKY + víkend

11.08.2008

s přítelem jsme si maximálně užili víkend.. :) a teĎ budu zase celý týden sama doma :( nicméně u nás byly takové slavnosti.. přijede halda poláků v krojích .. a ukazují jak se dříve tancovalo a jak vypadala svatba a ták.. různé zvyky.. a ještě mi v pátek přišly golfky.. jsem šťastná .. vypadají perfektně.. :) koupili jsme si Qunny Zapp :) v černé barvičce.. a co vy tady ? dobrý ?

Tak to je moc dobře, že jste si s přítelem užily víkend, tak to má být... ;) . To my jsme ho strávily doma v poklidu, žádný vzrůšo... :) . Teda vlastně až na včerejší podvečer....přítel šel s jeho mamkou, na pole na mák a chytli je tam a vše co si tam tak pracně nasbíraly jim sebraly... :s: :s: :s: , zbyla jim akorát jedna taška, kterou měly schovanou v trávě... :one: . Golfky musí být super, to já mám kočárek, kterej stojí pěkně za velký..... :( .Kupovaly ho rodiče, v Polsku...zdál se být dobrej, ale není.... :n: :n: .

In reply to by Danka

nemáš náhodou tako ?? my ho měli asi týden.. a potom co jsem ho skoro nemohla vytáhnout ze schodů jsme ho hned prodali .. :) je těžký jak kráva.. :( teď máme x-lader a jsem moc spokojená :)

ahojky tak to mohlo byt super podivana :) Jo jo taky premyslim nad golfacema -- a jinak jde relatyvne na vsechny okolnosti ...

In reply to by jituška

no jooooo.. :) moc blahopřeju !!! on rozváží nábytek.. dneska odjel.. a vrátí se zítra večer.. jen na noc.. a pak ve středu jedou někam skládat nábytek na nějakou výstavu a vrátí se až v pátek no.. :) a gofky jsou super.. :) malinké.. a hodně dobře se ovládají :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky