Další zoubek :-))))

18.07.2008

Ahojky holky, dneska jsem našla malý už TŘETÍ zoubek...tímhle tempem jí v roce porostou stoličky :00: :s: :s: :s: A ty dva byli tak roztomiloučký, když se křenila, teď si budeme muset zvykat ještě na jednoho zubíka. Bude je mít pěkně v řadě vedle sebe :one:

Ahojky AJko,
tak to gratuluji k 3 zoubku!! :) Kubíkovi už taky rostou další 2,ale ještě nejsou úplně prořezané a zase mu rostou nahoře,ale špičáky, takže to bude pak sranda, až se usměje. :s:

In reply to by Zuzik

Ahoj Zuzíku, tak to bude malý upírek :qu: Za tu dobu co jsem psala o třetím zoubku, jsem už našli čtvrtý.A má je všechny dole v jedné řadě :one:. A jak se jinak máte? Já sem teď vůbec nemám čas chodit, takže skoro vůbec nic nevím :(

In reply to by Ajka007

Ahojky Ajko,
o nedostatku času mi povídej ;) Jsem na tom úplně stejně.......sem-tam se sem dostanu a hlavně když potřebuji poradit, tak napíši prosbu a pak zase třeba další den sem juknu.
No jo, ty naše dítka nám toho času moc nedopřejí. CHodíme hodně ven, když je takové hezké počasí a pak zase vyvenčit pejska a večer padnu únavou.
Malej už leze po čtyřech, pěkně sedí a už by chodil, kdyby mu to šlo :s: Je to pěknej čiperka.
A jak Justýnka?? Určitě už je taky samé překvapení :) . A jak bylo na dovče? Nám moc nepřálo počasí,ale jinak to bylo fajn.

In reply to by Zuzik

Ahojky, tak s tím počasím máš pravdu...jak je hezky tak mizíme ven, protože v paneláku je stejně na chcípnutí. Minulý týden jsem s ní jezdila do bazénu a i když měla voda jen 21 stupńů tak se rochnila jak malá potápka :)
Tak to je Kubík šikulka, že už leze, naše Justule asi nepoleze a rovnou začne chodit. Na lezení je moc líná. Ale na nožičky to se staví pořád...má ale smůlu ještě se neunese :s:
Na dovču jedeme za 14 dní, tak si jen přeji, aby nepršelo, jinak mi to pak už bude jedno jak bude ;)
A doufám, že si jí užijeme stejně jako vy :one:

gratulujem k dalsimu zoubku :k: my uz mame taky dva :c: a nejspi nam leze dalsi protoze mala je strasne nevrla a mela i teplotuku dneska :(

Ahoj zubejdičko Justýnko :h: moc ti gratulujeme ke třetímu zoubečku :one: poslušně hlásíme, že Julda pořád nic :n: :!k: ale slintá jako blázínek tak to vypadá nadějně :!k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkujeme Gabi, zatím mixuji všechny, ale když už je to taková zubejda, tak budu muset nechávat nějaký kousky, aby věděl k čemu je má :s: :s: :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Dík Rení, už se na fotky Matýska se zoubkama moc těším :\x: :\x: :\x: A lezou zoubky bez problémů? ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to držím palečky, aby bylo Matýskovi líp a zubiska co nejdřív vyrostly :one: :a:

v kolika vam vylezli?....ja je vyhlizim uz snad dva mesice a porad nic....je nam 7mesice a stale jen slintame,do vseho se zakusujem,ale zubaky nikde :n:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka