DOTAZ

25.07.2008

Ja vzdycky zapomenu ale ted jsem si vzpomela co jsem to chtela vedet.Holky co mate holky,jak jim umejvate pipiny?Pouzivate mydlo,nebo ji oplachujete jen vodou.Ja svoji pipinu umejvat mydlem nemuzu a tak jsem si rikala jestli miminka muzou nebo miminka taky nemuzou

já jí při koupání cáknu trochu mýdla do vany a tím jí celou umyju i pipinu. Vyloženě jí nemydlím, jen takhle. Dělám to celou dobu a je to OK.

In reply to by Zuzana.Picmouse

Ty dětský mýdla jsou jemný, tak myslím že v pohodě. Navíc nám to takhle ukazovala PA v porodnici, když nás učila koupat, ta by snad o tom něco měla vědět. Nikdy jsem ani jednoho nemydlila, jen vždycky trochu cáknu do vody, je to hodně zředěný.

No já mám pěnu, naleju to do vody,a o nic už se nestarám, je to lepší, takže mýdlo nepoužívám

In reply to by lulisek

Ja to zatim delam jen vodou ale i tak mam potom pocit ze ji ta pipina nevoni a musim ji jeste otrit vlhkym ubrouskem pac se me zda necista.To je divny ze cucham decku k pipce ze? :!k: :!k: :!k:

In reply to by janek

Terka vcera zpusobila pozdvizeni na zastavce.Bylo tam moc lidi a ja se bavila s kamaradkou,malou jsem mela na ruce a pak jsem si vsimla ze se na jednoho sape.Tak rikam''pardon'' a malou jsem poucila ze se nesmi hned po kazdym vrhat.Za chvili se vsichni rehnili a mala se rehnila a poucovali zase me ze co se v mladi nauci a podobne.....Terka se rehtala ne celou zastavku.Mimochodem ten pan nebyl k zahozeni.Ma dobrej vkus po me. :!k:

In reply to by Zuzana.Picmouse

:!k: to bude na starší, než vyroste, tak pán už půjde pomalu do důchodu. No nevadí, hlavně aby měl tučný konto :!k: :!k: :!k: . Markétka se zase směje pouze na holky a Mates na chlapy, doufám, že to něco nenaznačuje :00: :00: :00: , to bych se vnoučat nedočkala :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka