Poslíčci?

10.11.2007

Ahojky, tak jsem včera večer měla poslíčky. Trvalo to dvě hodiny a myslela jsem že už snad porodím. Pěkně mě to vyděsilo,tak brzy. Nejvíc měl nahnáno přítel,byl z práce doma během 10 minut.-))), měla jsem pro něj jet autem a babička mu volala že mi je ouvej tak at hned přijede. Tak ted nevím kdy to na mě přijde znova a přijdu si jak zvířátko na pozorování.-)))

Me se onehdy stalo taky neco divnyho.Bolelo me bricho jako bych mela dostat mesicky.Taky me bolely zada a nohy.Uz jsem zacala byt nervoznia trvalo to asi hodinu.mozna o neco dyl.Vzdycky to na par sekund prestalo a zacalo to znovu.Myslis ze to mohlo byt ono?Mam termin o 3 tydny pozdeji nez ty.

Já taky vůbec nevím jak poslíčci poznám. Můžeš mi to trošku více popsat-prosím. Mě jen občas bolí v podbříšku. Peťka

In reply to by PETRUSE333

tak poslíčci jsou jemný a krátky stahy dělohy, ale kdyby jsi rodila, tak jsou to silnější a dost intenzivnější stahy. někdy poslíčci mi připomínali, že se tam prcek jen tak hýbe a někdy mi tak trošku ztvrdlo bříško na pár vteřin.

poslíčci jsou zcela normální, taky jsem je mívala a to už od konce sedmého měsíce a jsou to jemné stahy dělohy, porodní stahy o několikanásobně silnější.

In reply to by lasicka

tak bud v klidu a nestresuj se, to ti ten porod taky může vyvolat. Já se od 7. měsíce stresovala kolem přéprav a porodila jsme o 4 týdny dříve a tedka jsme si řekla, že budu v naprostém klidu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka