HA a ovulace

03.07.2008

Když jsem jí začínala opět (před 5 lety brát), tvrdil gynda, že je to nejlepší a že když budu chtít pak děti, že je lepší počkat 3 měsíce, než se cyklus plně srovná.. sleduju bazální teplotu, ovulace přišla za 28 dní po začátku menstruace (kdy už jsem nenajela na HA), tzn. předevčírem. Už jsem se smířila s tím, že ovulace nebude a jednou si opět po 3 vynechaných dnech měření teploty měřím teplotu a hele, o 0,5 vyšší.. to bude tím, že mám rýmičku.. nedalo mi to a jdu do lékárny (i když až druhý den) a koupím si ovulační test.. no a čárka tam je (tedy 2), což znamená, že i když slabounká, ale je tam, takže jsem ovulaci fakt měla! Takže, jestli začlo vznikat předevčírem mimčo, stihli to kluci na poslední chvíli! Teď tedy čekám, jestli to dostanu, nebo ne. Normálně je menstruace 10 dnů po ovulaci, jenže já to měla dostat předevčírem (těhot. test nega). Jestli to dostanu, i kdybych byla těhotná, vajíčko se neusadí.. jestli ne do 10 dnů, je šance. A jestli to nedostanu do 10 dnů a budu nega, stejně jdu za 3 týdny na gyndu, tak mi dá injekci a doporučí vitamíny a půjdu..
Stejně si užívám, jak jsem bombasticky nadrbaná (i když ne pořád), ale jsem víc, než jeden den v měsíci (před mensesem).. takže když se mimčo ještě nepovede, plakat nebudu. Přejeme si ho. A mě to vážně baví. Pozorovat se, pokoušet se.. nový koníček.. sex dostal třetí rozměr!!!
Fuj, to jsem se rozpovídala!
HEZKÝ DEN!

"Sex dostal třetí rozměr" :one: :one: Pravda, pravda .... neco na tom bude Jani! :s: Tak at tě to baví dal a brzo se zadaří! :a:

hezky si to uzivas.... to je dobre... ja mela taky ovulaci v jiny den, nez jsem si to vypocitala podle MS, tak hezky snazenicko a a t se to co nejdriv povede :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka