včera nám bylo přesně 14dní

03.07.2008

Ahoj holky, opět jsem tu dlouho nebyla - mnoho práce, z nemocnice nás pustili minulé úterý to nám byl týden tchýně mi hned nabýzela polévku že musím jíst zapražené jenže když jsem to viděla- fazolová a druhý den květáková!to jsem říkala že nemohu a tak se na mě nechápavě podívala když jsem říkala že to nadymá.žloutenka už je pryč. Ve čt. se na nás byla podívat dr. a říkala že malá má tvrdé bříško že má prdíky. Tak jsem měla bříško masírovat přišla tchýně a co by najednou řekla že jí uvaří cibulový výluh- čaj že to pomahá já na ní divně koukala - vždyt cibule nadýmá i mě to není dobrý nápad a ona hele kočičko já vychovala 3 děti a jsou zdravé. A já pořád že raději ne že malým dětem na čaj je brzy a ona že jí nechám trápit to už jsem nevydržela a šla se uklidnit do koupelny a když jsem přišla za malou do pokoje už jí tam lupala lžičky čaje a to ještě oslazenýho!!!No horor!!!!Však celý večer chudinka nespala pořád brečela druhý den to už šlo a ted už prdíky nejsou. Včera jsme byli poprve u doktorky pěkně jsme se tam pokakaly ale jiak dobré z 2880g máme 3300g!! Musíme papat každý den nějaké kapičky a každy týden taky nějaké chudákovi vůbec jí nechutnají

to je teda pech,takováhle tchýně!Místo radosti,samý starosti!Ale neboj,určitě bude líp!Manžílek by s ní něco neudělal,třeba ji neposlal na severní pol? :s: Tak at ti holčička pěkně roste a bříško at ji přestane zlobit,budu moc držet palečky! :one: :h: :a:

Hele kočičko :s: tak to je síla. Řekni té vypelichané kočce,že ona vychovala 3 děti a teď zase vychováváš dítě TY,NE ONA. A jestli se cpala fazolovou polévkou a jim dávala cibulový výluh, tak chudáci malí. Já teprve mimi čekám,ale tohle by mě nenapadlo. Není nad zkušené tchýně,které vždycky poradí. :s: Vykašli se na ni, jedubabu jednu. Ale dokud budeš slušná,tak toho nenechá - vlastní zkušenost. S tou kočičkou mě teda dorazila.Drž se :one:

tchyne jsou hrozne. ta moje zase nadruhou strnu nerekne vubecnic a pak me pomlouva ze mam svji hlavu nenecham si poradit. a kdyz ji eknu at mi poradi ze ona musi vedet kdyz vychovala dvojcata tak mi rekne ze kdysi to bylo jiank a ona uz to nevi. ty kapky to davas nejpis kanavit a vigantol ne? ale pupik masiruj a cvic s nozkama na prdiky to pomaha :one: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka