Spineni,výtok? Poraďte

17.07.2017

Ahoj holky
Končím 8tt . Více jak tyden mam světle hnědý vytok(vidím jen při mytí večer,přes den vubec,takže jen trochu ) ale trvá to více jak tyden. Patří to k tehu,nebo to mam nějak řešit? Nic me neboli,příznaky tehu mam stále . Je to me třetí těhotenství ,ty dvě byli vždy Ok,nikdy žádný potrat . K dr jdu za 3.tydny,ma teď dovolenou .
Diky moc za vaše rady a názory :-)
Jana

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, patří. Sama jsem to měla u druhého těhotenství. Že jde o něco zcela běžného mi potvrdil tenkrát i dr. v porodnici na pohotovosti.

In reply to by Jesyna

Jak dlouho to bylo u mne, si už nepamatuju, ale chvilková záležitost to také nebyla. Je dobře, že si k dr. zajdeš, on se pak člověk i dost uklidní a přestane se neustále pozorovat. Tak držim palce ať je vše ok a hlavně do té doby žádný stres.

In reply to by Jesyna

Tak to je dobře:-) Gynprodyl jsem dostala také, ale brát ho nebylo prý nutný. Spíš asi pro můj vnitřní klid mi ho prostě napsal. Od sestřičky jsem na místě dostala půl platíčka a recept na dalši a ten jsem už ani nevyzvedla. Hlavně buď v klidu a zbytečně se nestresuj.

A po prohlídce jsem špiněla taky víc, to si pamatuji přesně, protože jsem pak s manželem řešila zda raději nejít na neschopenku ( tu mi moje dr. nabízela hned po potvrzení těhotenství) a já toho využila.
Tak držim pěsti a pokud možno, šetři se

In reply to by Jesyna

Byla jsem v jednom roce (2007) 2x mimoděložně těhotná. Jedním z přiznaků je právě špinění, takže když jsem půl roku po té opět otěhotněla a opět špinila.... no stres až na půdu. Naštěstí špinění po několika dnech ustalo a hlavně malej byl tam kde být měl. Po 5 letech s malou opět špinění, ale jelikož jsem měla už potvrzené, že je vše tak jak má být a nejde tedy o mimoděložní i tak mě to špinění dost znervózňovalo. Asi proto, že trvalo déle. Raději jsem jela na pohotovost.
Malé budou v listopadu tři a to jak mi bylo v těhotenství konktétně u ní, nelze zapomenout :-) 24hodin zle, zle a zase jen zle. Nejvíc zle snad po jídle.Furt pocit hladu a po jídle pocit jako bych snědla celé prase.Trošku pomáhalo ujídání a zapíjení piškotů. Večer jsem si je dala k posteli a par jich snědla, než jsem z ní vylezla. Ulevilo se mi snad až kolem 4-5 měsíce.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka