Kravské mléko u ročního dítěte

10.03.2017

Maminky, zajímá mě Váš názor. Mám syna 14 měsíců a už jsem ho přestala kojit a chtěla jsem přejít na UM.Jenže syn UM nechce.Vyzkoušela jsem více značek a stále odmítá.Starší syn pije klasické polotučné mléko a to mu nedělá problém.Tak uvažuji,než aby byl bez mlíka úplně,že bych začala dávat normální kupované kravské.Už ho párkrát měl a žádný problém.Děkuji za Vaše názory.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Dcera odmítala UM od osmi měsíců. Lékařka mi doporučila klasický neslazeny kefír. Dcera ho přijala dobre a miluje ho dodnes.

Moc děkuji za Vaše odpovědi,dost jste mě uklidnili.Divala jsem se v hypermarketu že mají plnotučné pouze krabicové.Ale i tak jsem ho koupila a syn mlaskal blahem.Ještě mu dávám vitamin Multi-Sanostol,tak vitamínu si myslím by měl mít taky dost.Přeji všem krásné rodičovské radosti *wink* 

Ahoj,

já syna kojina do 13 měsíců a pak jsme přešli na kravské mlíko a vše bylo bez problémů. Pouze mu kupuj to čerstvé a plnotučné. Klidně mu ho můžeš dát ještě převařené, ale to je spíš jen pro jistotu. A hlavně bych se vyhnula granku apod., na to má ještě čas a hlavně tím chceš nahradit kojení a ne ho zaplácnout sladkým.

 

Ted zrovna nejaka odbornice na vyzivu rikala,ze od roka nevidi problem s kravskym mlekem,pokud ho dite snese... Nejlepe to cerstve,ne krabicove... A teda,pokud ho pije bez granka nebo podobnych slazenych sragor,tak bych ho na to zbytecne neucila...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka