Spánek

15.01.2016

Ahoj,

mám osmiměsíčního chlapečka a poslední týdny nám dělá problém spánek. Když už se mu podaří usnout, tak je co dvě hodiny vzhůru, teď 14 dní dokonce od půlnoci každou hodinu. Vždy nakojím a pokračuje ve spánku. To kojení není tak moc dlouhé, třeba 5 minut, tak to asi není ani na hlad. Už nevím, co s ním. Vrazím mu dudlíka a buď zabere nebo ne a dám prso. Přes den nejí tolik jako v noci. Tak si říkám, že to nemůže být v noci jenom o hladu. Pokud někdo máte návrh a nápad, co s tím, budu ráda za každou radu.

Děkuji a pěkný den.

 

Kliknutím vložíte smajlíky:

syn se mi taky tak začal budit, co hodinu až dvě, třeba jen 2x se trošku najedl, jinak si jenom cucl. Zkusila jsem mu dávat více jídla přes den, více porcí, a zase se to srovnalo, on toho měl přes den asi málo a doháněl to v noci. Teď kojím na noc, chodí spát v 22.00, spí celou noc, kojím po probuzení kolem 8.00. Nastavil si to tak sám.

In reply to by romana.kubik

Ahoj,

abych se přiznala, tak doufám, že to není úplně hlady, protože ten náš prďola má v osmi měsících 8,5 kg. Když to shrnu, tak ráno kolem 9 nakojím, kolem 12 dostane oběd, tak 150-180 ml (dělám brambory, těstoviny, kuskus, maso a zeleninu). Kolem druhé zase nakojím, mezi čtvrtou a pátou dostane přesnídávku nebo jogurt (tak 100-130 ml). Někdy ještě v šest nakojím a kolem půl osmé dostává 150-180 ml kaše. A většinou je do dvou hodin vzhůru a začíná noční kolotoč s kojením. Ale je pravda, že mu staší trochu a hned usne. Ale děkuji za radu, zkusím tedy ještě přidat trochu jídla přes den.

:) to mi připomíná dcerku, jakmile jsem kojení utnula, tak spala celou noc :D . Jinak se mi budila po hodině, aby si cucnula

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky