že by po 3.měsících znovu těhulka? :-)

14.12.2015

Nevěřím že to vyšlo tak rychle :-). V září jsem prodělala revizi (zamlklé těhotenství). V říjnu pak laparo (cysta na vaječníku).V pátek měla dorazit MS,ale nic.V sobotu jsem si jen tak zesrandy udělala testík,stím že tam nic nebude a jsou tam krásné dvě // :-). Pořád tomu nevěřím.Už jen proto že se toho od září stalo tolik a k tomu my ještě zjistily endimentriózu. Tak snad nám to opět na druhý pokus výjde :cc): .Dcerka je taky až zdruhého pokusu :-) :a: 

pamatuju si tě.

Já byla na revizi 2.10.Dvojčátkům přestali být srdíčka ale i se špatně vyvýjela. A po dvou ms jsme se rozhodli že se opět začnem snažit. Tak snad .

Ale tobě gratuluju moc a ať je  vše jak má

Zaregistrovala jsem se na mojetehotenstvi, abych zjistila, jaká je šance, že otěhotním po endometrioze a hned první komentář, který čtu tak je takový pozitivní :) moc gratuluju a doufám, že budu mít také takové štěstí

In reply to by Bazalka2

Tak já jsem co se týče endimetriozy naštěstí asi patřím do těch procent,které asi nemají problém s početím. Jsem ve skupince,kde to je jen o endimetrioze.Sice jsou tam maminky,které nakonec museli kvůli miminka podstoupit různé úzkalí a i umělé oplodnění,ale taky hodně co nakonec otěhotněli přirozeně *smile* . Přeji hodně štěstí a brzy // :a: 

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky