Kojení

26.06.2015

Ahoj děvčata,

chtěla bych se zeptat na váš názor. Malému je šest týdnů a je plně kojen. Po každém kojení, které trvá minimálně 10 minut, si odříhne a většinou si ublinkne. Pak začne plakat a není třeba hodinu k utišení. Dudlíka vyplivne, tak mu ho v pusince držím, dokud se trochu neuklidní, ale jakmile mu vypadne, tak brečí zase. Zkusila jsem ho znovu přiložit k prsu, jestli nemá hlad, tak se napil a pak se pozvracel. Takže bych řekla, že ten pláč není z hladu. Už mne napadá pouze to, že je to takový malý závislák na prsu. Přes den mi nevadí, když brečí a musím ho hodinu tišit, ale v noci budí manžela a to je blbý, i když manžel si nestěžuje. Nevíte, čím by to bylo nebo co s tím dělat?

Děkuji za rady

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Je pravda, že si někdy říhne i víckrát. No a při kojení opravdu strašně hltá, takže ten vzduch v sobě má. Na radu doktora mu dávám Infacol, ten by měl trochu pomoci.
A opravdu je možné, že ho začne bolet bříško hned po kojení? Já myslela, že to chvilku trvá.
Ale děkuji za radu. Nějak to musíme vybojovat.

In reply to by svehlinka

právě že ne,střeva už pracují v průběhu kojení,proto se spousta dětí už kroutí přímo u kojení.Určitě,když ho nemůžeš utišit,tak ho chove ve vzpřmené poloze,ať ten vzduch může ven,udělej mu v postýlce zvýšenou polohu (tím nicnezkazíš) a pokuď máš pocit,že hodně hltá,tak můžeš trošku odstříknout,než mu dáš prso,aby mu to tolik nestříkalo (mě vždycky tekly snad litry a dítě se tím pomalu dusilo,ak hltal a tím víc ho bolelo břicho :().Tak jsem pak vždy trošku odstříkla,aby to netříkalo tolik a bylo to lepší :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka