Šikana, zasedlá učitelka...prosím váš názor

12.03.2015

:a: maminky můj syn 5 let chodí do skolky-předskolní třída,denně ho bolí bricho kdyz se chystáme do skolky.Denně mi říká že ho paní učitelka nechce pouštět čurat, včera i kakat...Jde t¨do té třídy se strachem.učitelka s 2 letou praxi je na něj zasedlá,citím to tak,denne měla nějaký problém že bije spolužáky,ze jeho chováni není dobré ale kdyz toho udělá jinej kluk je to NĚCO JINÉHO...ALE MUJ SYN MĚL JIT K PSYCHOLOGOVI...
Já mám opravdu divný pocit ze ho tam psychycki ničí, už jsme si zažádala u ředitele at si udělá na mě čas a vyslechne mě a bude něco dělat protoze tphle mi nepřijde normální.
Je to falešná pipina...
A mám obavy, co by jste delali na mém míste: Ona je tak falešná už jen ten její usměv na syna jak ráno přijde.A malej kouká stojí ve dveřích...Já už pro něj chodí po obědě.Do června to snad tam dochodí, ale ten pocit a co mi denně říká,¨....

Kliknutím vložíte smajlíky:

já bych nejprve pořešila situaci s učitelkou, která je příčinou toho problému. Pokud s ní není řeč, obrátila bych se na ředitelku a požádala o přeřazení do jiné třídy. Okamžitě. Určitě bych ho v té situaci nenechala plácat až do června. Pokud se to jeho "psychické trauma" už teď projevuje fyzickou bolestí bříška, tak to rozhodně není prkotina, nad kterou bys měla mávnout rukou. Synek v téhle situaci si zaslouží, abys byla na jeho straně a aktivně se ho zastala.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Bohužel jsme na vesnici a je tu jen jedna třída předškoláků. Mám domluvenou schůzku s ředitelem a bude u toho i ta učitelka.
Ano syn je raubíř, ale tohle přeci nejde, aby se tak chovala.
:n: ;) Díky za podporu, co nejdřív to proberu s ředitelem.
Mám málo starostí...ale místo toho aby se tam těšil tak má obavy.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Je povinná je to předškolák! A jsou tam dvě učitelky, budu to řešit.To by se jí líbilo aby tam přestal chodit.Aby měla o starost mín.
Máají tam 23 dětí, prostě nemá na to nervy tak si našla chlapečka na kterého si zdrejmně zasedla...

In reply to by Lilinka29

školka není povinná ani pro předškoláky,jenže bohužel pokuď půjde do školy,je pro něj minimálně hodně důležitá :( nemáš možnost ho dát třeba do jiné vesnice?Asi ne,co v dnešní době musí být člověk rád,že je dítě aspoň někde :( ale kdyby třeba někde jinde ho vzali,tak bych ho tam asi dala i za cenu dojíždění :(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ta druhá p. ucitelka m rekla, ze pred a po spaní pouští syna na zachod jinak ne. Kluk mi ríka ze trepe nohama jak moc chce na wc ale p. ucitelka proste ne tak to pustil do kalhot, v pátek sem chtela prát poyžamo a říkám cože ten zapách...ty jses ve skolce pocurál? Jo mamko p.u. me nechce poustet...A ona na to on si usvrknul..Proste jednou a dost jinak má spát!!
jE TO NORMÁLNÍ??? :? cHÁPU ŽE SI MYSLÍ že se chce vyhnout spaní, ale kdyz se pomočí...
Opravdu mi přijde ze jediný on, vše zle...Mrzí mě to za něj, vím že je raubíř,hyperaktivní dítě ale umí být i hodný a je moc sikovný v manuálních prácí,kreslení atd.
:00: NA SOUKROMOU MŠ není. Nedávno mi rekla jestli váš syn jeste prastí "marecka" ten co jeho táta jezdí v audině tak uvidíte to bude zle...Ja na to a co my budeme jezdit v trabantě a syna muzete sikanovat?? :O :O

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka