Krém na ekzématickou pokožku

22.02.2015

Hezký večer všem. Prosím vás, kdo má zkušenost, poraďte. Dcerce je 9 měsíců a už 3 měsíce zpátky se jí začaly objevovat červená místa, uvnitř se šupinami a na dotek hrubší. Byla jsem s ní u kožní lékařky, dala nám mastičku a prý jí to mám při potížích mazat 2x denně. Bohužel jí to nikdy nezmizí a objeví se někde jinde. Prý to tak mít bude, protože je manžel alergik, bude proto citlivější. Promazávám jí dexerylem, vodu, co máme hodně vysušuje. Poradíte něco lepšího? Díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak já dneska zajdu znovu do lékárny a poprosím, aby mi ho vyměnila. Protože na tu suchou pokožku používám dexeryl. Ale nepomáhá na tyhle červené fleky. Teď jí ty hrubé flíčky mažu pimafucortem, ale nikdy jí flíčky nezmizí. :( Jinak se jí snažíme vykoupat šup šup, žádné dlouhé ráchání. Myjeme a-dermou. Až bude sama stát, tak budeme taky jen sprchovat.

In reply to by mirkaberkys@se…

my ještě měli tu Lipobázi,ta je teda taková hutná,ale na to promaštění je taky dobrá-na ta jednotlivá místa.ale je na předpis.Určitě bych to došla vyměnit a vyzkoušej ho uvidíš,my to měli loni na jaře fakt docela hnusné,už jsem myslela,že půjdem pro kortikoidy a nakonec jsem přišla na tohle a to nás zachránilo ;) ale jak píšu,na každého prostě funguje něco jiného,takže musíte vyzkoušet.

In reply to by mirkaberkys@se…

no co ti budu lhát,nezmizí :) a nebo,když zmizí,tak se to pak obejví jinde.Ono je to všechno propojené a ti ekzematici právě třeba víc trpí na průdušky,říká se tomu broncho-dermální syndrom :( je to dost často spojené.Pokud jsou to jen flíčky,tak je to dobrý,to stačí promazávat a smířit se s tím,že to prostě tak bude.Pokuď se to pak už začíná zhoršovat-třeba Nikolas to měl na jaře skoro všude a v záhybech už mu to i praskalo,drbal se chudák,to už bylo horší :( teď má suchou kůži jen na nožičkách za kolenama,tak tam promazáváme a čekáme,co se kde zase obejví ;)

In reply to by lucininenka

Vidíš, chtěla jsem se tě zeptat na to samé, když jsem četla, jak sis dneska vyběhla do jarního počasí. Ještě jsem se nevzdala, ale jde to na můj vkus pomalu. Dole mám také 7 kg. I na cm to je znát, bohužel mi nejde srazit břicho. Když si na něj sáhnu, tak je docela i tvrdé, ale obvod pasu :00: Chodím 2x týdně na alpinning, ale s tou malou vzteklinkou další cvičení doma nezvládnu. :(

In reply to by mirkaberkys@se…

no tak to gratuluju :one: :one: já myslím,že sedm kilo je tak akorát,já bych rychleji ani nechtěla,to pak nejde tuk,ale voda a zbytečně si zpomaluješ metabolismus... ideální je to půl kilo až kilo za týden a to máš,ne?Tak buď spokojená :€s€: jinak co se týče toho břicha,tak to je jasné,že to půjde nejpomaleji,ty máš ještě plus,že se ti to může trošku stáhnout,já už v to po dvou letech od porodu ani nedoufám :s: ale je pravdou,že i to břicho mi šlo hodně ;) to břicho chce cvičit aspoň obden,lépe každý den,stačí 20 minut,klidně i večer a výsledky se určo dostaví :) ale to víš,jako ve dvaceti už nebude nikdy :///:

In reply to by mirkaberkys@se…

jo,myslím,že se říká ten rok po porodu,pak už je to konečné :///: já cvičím takovou tu klasiku,vyjde mě to tak na těch 20-25 minut a na to vysloveně břicho to stačí,Jill je na mě moc dlouhá,večer už jí nedám a přes den s dětma to taky nejde... ale teda tu klasiku břicho dám i s dětma,většinou u Prostřena a nebo pak odpo,když malej spí a velkej kouká na Déčko :///:

In reply to by mirkaberkys@se…

no mě budou stačit ještě ty tři kila,aby to bylo hezky kulatý... nicméně moje první meta byla 65 kilo,dnes mám 65,5,takže jsem spokojená a co půjde ještě dolů,tím lépe :) obě těhotenství jsem začínala na 68 kilech,tak už jsem pod mírou,kalhoty mi padají :s: :s:

In reply to by lucininenka

Tak to je super, to ti moc přeji. Já právě kalhoty neobleču krom jedněch žádné. Připadám si jak socka, plná skříň a do školky pro malou chodím v jedněch. Ale to se poddá. Jinak já jsem při první měla 68, při druhé 70,5 a oblékla jsem stejné kalhoty. Holt jsem byla vymakaná :s:

In reply to by mirkaberkys@se…

jo,to já taky chodím pořád v jedněch,ono se to v té školce ztratí :s: :s: ale myslím,že když budeš ještě pár týdnů takhle pokračovat,tak se do nich dostaneš ani nebudeš vědět jak :one: tak hurá do těch zbývajících kil a snad se nám to povede (a chvíli to vydrží :s: :s: ) :one:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

S excipialem mám dobrou zkušenost, mazali jsme celé tělíčko skoro od narození. Dobré je prý i tělové mléko od eucerinu a krémy s konopím, ale ani s jedním zatím nemám praktickou zkušenost.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka