První pohyby

23.11.2014

Ahoj budoucí i současné maminečky. Poraďte, k čemu mám přirovnávat první pohyby miminka. Zdá se mi, že necítím nic, ale když jsme byli před 10 dni na kontrole, tak na UZ se na 80% chlapeček pěkně hýbal. Zítra jdeme na velký UZ, a to budeme 20+4. Navíc se mi začínají vracet nevolnosti :n: . Jinak vám přeji krásnou slunečnou neděli (tedy alespoň u nás je)

Ahoj holky, tak jo, také mám placentu na přední stěně proto ty pohyby ještě necítím, ale mimi se má k světu a je vše v pořádku. Mám radost.

Ahoj, tak já jsem měla placentu na přední stěně a pohyby jsem začala cítit ve 20tt, nebylo to nic jako dotek motýlích křídel, jak se to hodně přirovnává, ale prostě jasné kopanečky hned od začátku, takové ťukání :€s€: to si určitě nespleteš, hlavně to má každá rodička jiné...já byla také prvorodička...určitě to už pocítíš každým dnem, moje kamarádka pohyby cítila dokonce až ve 22tt, tak se neboj :€s€:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky, děkuji za vyčerpávající odpověď. Čas na sledování mám, také jsem doma od 3 měsíce. Navíc jsem prvorodička, tak louskám na netu všechno co se dá. Pořád si říkám, že by to taky mohlo být tím, že normálně mám zakloněnou dělohu. Tak uvidíme zítra. Jinak ještě jednou děkuji. H.

jsi prvorodička?jestli ano,tak máš ještě čas-on se samozřejmě hýbá,ale ty to cítit ještě nemusíš :s: já jsem u prvního cítila pohyby až někdy po 22. týdnu a to jsem si ještě nebyla jistá.No u druhého už jsem je cítila od nějakého 17. týdne a to jsem placentu měla na přední stěně,tak jsem myslela,jak to nebude dlouho trvat a ne :///:

In reply to by lucininenka

Ahojky, ano čekáme první miminko. Tak teď jsem trochu uklidněná. Louskám na netu co se dá, co by mělo a nemělo být v každém týdnu a pač se některé věci liší, tak jsem nevěděla co si o tom mám myslet. Jinak děkuji moc za odpověď. H.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka