Vitamíny na vlasy? Jaké?

21.09.2014

Ahoj holky, prosím máte vyzkoušené nějaké účinné vitamíny na vlasy? Po kterých vám vlasy zkoustly, více rostly atak? Po porodu mi hodně vypadaly a teď jim malej dává také zabrat, když si hrajeme :s: . Potřebuju jim nějak pomoct, dokud nejsem plešatá :00: ! Děkuji za reakce :k:

Ahojky, nejdůležitější je určitě první pomoc zevnitř. Taky mi děsně moc vypadaly, ale to je normální. Začni vitamíny, Vápník, Hořčím a Zinek. Pesně tenhle komplet jsem koupila v lékárně za 200Kč 130 tablet od GS :)
pak jsme ještě investovala do kůry Nioxin, prý je to zázrak :s: ale teď nevím, zda mi pomohla kůra nebo spíš doplnění vitamínů...každopádně už je to ok. Před létem jsem měla jednou tolik vlasů, co ted, bohužel. Ale hlavně, že už nepadaj :a: papa

Měla jsem stejný problém, začala jsem jíst Methionin (nebo tak nějak se to píše), a pomohl. Vysadila jsem ho a vlasy se mi vrátili zase k šílenému padání (šla jsem na krev kvůli štítné žláze, jestli není problém tam-čekala jsem až přestanu kojit) a tam problém nebyl, takže jsem zase začala jíst tento doplněk stravy a opravdu mi pomáhá.

Ahojky, mi taky zacaly dost padat vlasy po porodu,delaly se kouty,no hruza! Pomohl mi plantur,mela jsem tonikum a sampon a zdalo se mi,ze je to fakt lepsi,urcite mi prestaly padat vlasy o odst min. Ted mam va rokypo porodu, plantur uz nepouzivam,vratila jsem se k puvodnimu samponu,taky kvalitnimu,ale zda se mi,ze mi po nem vlasy padaji vic nez u planturu.

Dobry je panthenol na vlasy nebo i biosil. Hustota je geneticky dana, ale vlasy by se meli vratit do normalu. Jinak pomoc prichazi zevnitr, takze nedej moc na sampony, ty pomohou vlasum jako lesk a tak nebo lupy, ale lamavost, padani, to se musi zacit zevnitr. Biosil poradila dermatolozka a pomohl

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka