Srdeční akce

16.08.2014

Ahojky, jenom bych se chtěla zeptat...určitě je vás tu (bohužel :( ) hodně, které jste to zažily..dá tělo vědět, když přestane tlouct srdíčko? Nebo jste to všechny zjistily až z ultrazvuku na kontrole? Poznala bych to, kdyby to nastalo? děkuji za komentáře, holky... :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Nepoznala jsem, že přestalo tlouct srdíčko (chodila jsem tak skoro 3 týdny), ale přestala jsem mít zhruba od té doby těhotenské nevolnosti.

Ahoj, tak u mě to bylo hned při prvním těhu a pak ještě po dvou dětech ukončeno spontánním potratem v ranném stadiu (někdy kolem 6.tt)..klasika-bolesti, křeče, krvácení. No a při 2.pokusu o třetí děťátko jsem měla zamlklé těhotenství a nic jsem nepoznala, až zpětně mi to došlo. Pokaždé mi hned od počátku bylo opravdu zle, prsa hodně citlivá a žaludek jak v rozbouřeném oceánu na bárce..A někdy po cca 9.tt se mi ulevilo a najednou mě ani prsa nebolela ani mi nebylo blbě. Myslela jsem, že už je to dobrý a přešlo to. No a v 11.tt jsem šla na kontrolu, můj lékař mi udělal UTZ a řekl, že není akce. Šok a pořádný! Takže revize a pak přemítání, co a jak bylo a proč. Dr. mi říká, že při správně založeném těhu můžem klíďo skákat i padákem a dobrý. No a příroda to sama ukončí, pokud je něco špatně. Člověk si to pak rozebírá a smutní, ale je to lepší, než pozdě zjistit nějakou vadu. Jen holt tělo někdy ten samovolný potrat neudělá a čeká na zásah lékaře. Já před tím zamlkým např. jezdila na bruslích a pak si vyčítala, že to asi mohlo být i tím..nespadla jsem, to ne. Jen jsem říkala, že tep byl vysoký a srdíčko to třeba neutáhlo, ale blbost, jsou ženské, které pomalu doposledka i běhají, jezdí na koni apod. Chce to opatrnost, ale nic nepřehánět, ani sport ani tu přílišnou opatrnost. :a:

Mám za sebou 3 těhotenství. Druhé bohužel nevyšlo :r: . Zamlklé. šla jsem na kontrolu ve 12tt a bohužel miminku už nebilo srdíčko cca od 8tt. Nepoznala jsem nic, moje tělo se nechtělo miminka zbavit, takže jsem si myslela, že je naprosto v pořádku. Opravdu žádný rozdíl.

už aby tě konečně taky žačal pořádně kopat do žeber, jinak se zblázníš :s: že ty jsi zase vytáhla tu hledačku a nenašla? všechno je určitě v pořádku Jani.

In reply to by pokecka

no nevím,podleměto bylo snad ještě horší ;) to si člověk aspoň v těch prvních týdnech říkal,že by s tímprd udělal,ale pak s těmi pohyby :00: kolikrát jsem počítala,jak se hýbali,když se nechtěli vzbudit,přemýšlela jsem,kdy jsem je vlastně cítila naposled,jestli se hýbou dost a nebo naopak ne moc,jéje :s: :s: toho bylo :) u prvního teda víc,u druhého už nebylo tolik času řešit kraviny :s: :s: jinak k dotazu-poznat se to může (spontánní potrat-krvácení,špinění,křeče,když se tělo toho chce zbavit) a nemusí,to se prostě nic neděje,tělo je dáljakoby těhotné a pozná se to dle UTZ s následnou revizí...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka