Telefon z Číny - reklamace ??????

08.05.2014

Ahojky! :a: omlouvám se, že to sem nepatří, ale třeba máte někdo zkušenost....? Mám čínský smartphone (z DealeXtreme) a potřebuji ho reklamovat. Z jejich e-mailu jsem pochopila, že ho mám poslat zpět, ale anglicky neumím a přes google překladač je to docela hatmatilka :s: :00: , jsem z toho zmatená, nevím, jak a kam to vlastně poslat. Nemáte někdo podobnou zkušenost???

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Díky za reakci. :) no, mě první napsali, že si mám s telefonem zajít do opravny, kde se mi na to podívají (opravdu pouze podívají, protože jinak zaniká nárok na reklamaci) a řeknou mi, co tomu je. :s: :? Teď mi napsali, že mám mobil poslat zpět a adresu napsali tak zkomoleně, že vůbec nechápu, kam a jak to poslat. Je pravda, že překládám přes strýčka googla, anglicky neumím ani ň, tak to třeba komolí i překladač, no nevím. Navíc to mám poslat přes DHL, což vůbec netuším, jak se dělá...?????? Jak jste to posílala vy?

In reply to by Janiččččka

odeslala bych na adresu z balicku, pokud koresponduje s adresou uvedenou v mailu. Postu si asi zvol, co vyhovuje tobe, pokud je cena nad 20dolaru, tak to pujde beztak pres celnici, tak jako tak. My bereme pro podnikani hodne veci z Nemecka a Japonska a tam neni problem v nicem, ale obchodujeme primo z dodavateli, takze samozrejme komunikace uplne nekde jinde. Nicmene zjistit postovne, zda to vubec bude za to stat posilat zpet. Jestli by za tu cenu neslo opravit zde.

In reply to by muf20

... a poštovný stálo necelý 300,- takže paráda :) Já adresu teda nepřekládala, napsala sem to tak, jak mi to napsali v mailu. Jinak mi s tím trochu poradil jeden známý, ale nebylo to nic složitého. Dovnitř jsem vložila papír s číslem objednávky, aby věděli, k čemu to přiřadit. To číslo jsem taky napsala na balíček, pod moji adresu a jasně napsala, že jde o REKLAMACI. Jsem zvědavá, jestli to vůbec vyřídí, jsem z toho už dost nervózní.. Jinak je 6000,- v :zadek: :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka