16-17tt záříjňátka

03.04.2014

Ahoj spolutěhulky, teď mi mimčo pěkně šťouchlo do břicha- citíte taky už pohyby? Já už tak 14 dní pozoruju něco jakoby mravenčení uvnitř, ale doteď jsem si nebyla úplně jistá až před chvílí- jupíí ahoj mrňousku. Nešlo to zaměnit. A ještě pisnu co se mi přihodilo včera. Syn 3r( 15 kg) mi včera zprudka sedl přímo na břicho, když jsem se v polosedě povalovala na gauči. Vždycky se kryju, protože jak blbnem to je samá noha samá ruka, ale tohle bylo tak nečekané a dost silný náraz, zařvala jsem, lekla jsem se, až jsem si málem čurkla. Panický strach následoval co se bude dít. Jestli mě nezačne nějak více bolet břicho nebo nezačnu krvácet, ale(ťuk ťuk) nic, uf a dneska ty pohyby, tak je to všechno asi dobré. Opatrujte se všechny spolutěhulky :a:

:a: ahoj :)
Já se tak pozoruju :s: , a když večer ležím, tak mám pocit, že to cítím, ale pak si říkám, že to asi nebude ono. V prvním těh. jsem cítila pohyby od 16tt, jako když stoupají bublinky, a pak už jasné pohyby, teď fakt nevím, jestli to, co jsem večer cítila, bylo ono. Ale bylo to, jako by tam třeba dělalo kotmelec, jako když cítíme pohyb už pokročilejším stadiu, když se tam mimčo točí, ale tohle bylo v mini provedení:-)
Takže fakt nevím, a musím čekat, dokud to nepoznám jasně. Moc se na to těším.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Chico napsala bych ti něco vtipného, ale máš teď asi jiné starosti. fakt ale štěstí, že jste nevyhořeli, to jsi zachytila tak za minutu dvanáct. Viděla jsem na záznamu od hasičů jak rychle ti dokáže chytnout celý byt. Mám z toho taky hrůzu máme sklokeramiku a žádná pojistka na tom není, když měl malej 2 roky taky to zapnul, naštěstí jsme byly vzhůru. Ale smrad tam budete mít tak čtrnáct dní minimálně, plast je sviňa. Každopádně mimču to neublíží, placenta to jistí. Navíc je to jen načichlé nejsi 24 hod v tom dýmu.
Jinak samozřejmě nemám megakopance jako na konci těhu, ale je to právě dost srandovní, takové pidikopanečky. Ale nejsou to už jen ty bubliny, cítila jsem jak se do mě opřelo a několikrát po sobě. Asi ju(ho) škrtila guma od gatí.
Chico prosímtě tak ať ti to dobře dopadne, všechny na tebe budeme myslet.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To je blbý :( Tak konizaci, pak se narodí malá a honem dělohu pryč.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka