První zoubek Emilky

09.02.2014

Emily uz hodne dlouho (skoro dva mesice) slinta.
V noci z 7.na 8. unora skoro vubec nespala, po hodine se budila s placem a nebyla jen tak k utiseni u prsu...
Rano byla trochu rozmrzela, ale odpoledne uz zase v pohode a kdyz jsem ji projizdela prstickem v pusince, tak jsem Emilce nahmatala prvni zoubek! :€s€:
20. tyden a prvni zoubek je na svete :s:

- ale to bysme nebyli my, kdyby to nebylo zas neco extra :00:
on to totiz neni rezak jako u vetsiny deti, ale spicak vlevo nahore :///: ma ho hodne naboku, vyrusta ji z poloviny dasnicky, tak snad nam v budoucnu nebude komplikovat zivot. ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

dekujem :) a taky gratulujem k zoubku(m) :///:

byl to nakonec ten spicak nebo ne?

In reply to by Novomamina

hmm... tak to nevim. mne dr. na kontrole v 6 tydnech (myslim) rikal, ze miminko ma nekolik fazi rustu zoubku... nejdriv je to prorezavani se kosti, prokousavani se z pouzdra. pak roste dasni a v dalsi fazi se tou dasnickou snazi protlacit - coz je az ta znama faze kdy miminko teplotkuje a je rozmrzele. ale slintat muze prave uz od te prvni faze... jen to neni videt.

In reply to by Novomamina

hele u nas vsechno jinak - ten nas spicak neni zub, ale nejaky tvrdy vacek, vyrustek nebo neco takoveho. zubarka sama nevedela - ale zub kategoricky vyvratila. ze je to moc kulate a zub by byl jak tvrdsi tak i ostrejsi... a ted to mame jen pozorovat, aby se to nezvetsovalo. kdyz jo, mame prijit znovu a "neco" s tim udelame...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka