Baby wearing

09.12.2013

Ahoj, která tu nosíte své dítko i v zimě? Jak? Jak je staré?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Holky, já koukám na úvazy na youtube na českou uživatelku vonzino1, ta je prostě naprosto úžasná ta mladá paní, taková moje lektorka na dálku :s: máte také nějakou oblíbenkyni??

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no já se právě ptám i kvůli tipům na oblékání. Já ji napoprvé oblíkla moc a myslela jsem, že cestou zkolabuju vedrem. On ten šátek sám je jak vesta, a vlastně hned trojitá.

In reply to by valkíra

tak už jsme oblečení vychytali, doufám :///: máme tričko z aksamitu, což je teplé samo o sobě a je za dvě vrstvy. pak má péřovou bundičku s dvojcestným zipem ať se dá rozepnout tam kde se dotýkáme 8) na nožky má štrampličky, botičky z ovčí kožešinky a softšelové lacláčky. Přes něj mám vak a na sobě rolák a bundu. Letošní zima je teplejší ale umí zalézt i pod bundu brrr
tak hezké poňuchláníčko při nošení, krásné a pohodové svátky a šťastný vstup do nového roku :€s€:
:a: :a:

nosíme od narození, nejdřív díky vedrům na tygra a pak šátek, je trošku přerostlejší(9,60kg), ale dá se to unosit v pohodě, při dobrém úvazu nic nikde nebolí, jen trošku zavazí ve výhledu :///: Mám ještě po prvním manduku, aj jsem si ji na zimu zateplila, ale v té být nechce, nechce roztahovat nožky :s: a má půl roku :h:
při prvních zimách jsem si ho sice párkrát donesla strudeného, ale už má péřový mundůrek, ještě vychytat botky a bude to upe perfektní.
Je motoricky o pár měsíců popředu, tak to nosení doma už nějak nechce, ale můžu to doporučit hlavně kvůli čůrání, páč to se hned začne kroutit a vím, že ho mám dát vyčůrat a taky vím kdy má hlad, tak je to relativně bez řevu. Od porodnice blinkal skoro furt, ale už to nějak odeznělo, tak je to takové pohodovější.
:a: :a: :a:

In reply to by MillyJ

my taky dost blinká, tak jsem si říkala, že když si vyrazím ven a ona mi to hodí do bundy, nic moc. Ale pak jsem to přestala řešit, a ejhle, nic nevyprskla. Taky jsme přerostlejší. Jaký péřový obleček máš na mysli?? Já zrovna koukám do šatníku, zda bych nás obě nezavřela do nějaké vesty, protože bundu nezapnu. Mám na ní kapsu a napadlo mě pod tu kapsu dát ještě fleecovou deku jako extra podšívku. Šátek mám tkanej. Jo a jak to myslíš na tygříka?? Já nosím v obyč kapse v kříži. Dnes jsem objevila že existuje nějaký tunel na takovéhle nošení, ale raději bych našla něco ve vlastní skříni, je to všechno drahé...

In reply to by valkíra

Z péřové kombinézky jsem mu ušila kompletek. Sedí v šátku v kříži ale nožky má když nespí takové našponované. Mám kapsu z fleecu, ale není to úplně ono. Tak asi vytáhnu bundu po tom starším , mám k ní vsadku mezi zipy. Zkus si sehnat protikusy zipů k nejaké bundě a spíchnout pás který vás zapne. A na tygra , což je poloha kdy mimi leží na předloktí , jsem ho nosila zhruba tři měsíce než se začal točit. A taky byl dost těžký. Nosila jsem ho tak hlavně doma. Ale i venku. Což se v létě dalo.
Mám tu jednu nevyužitou červenou fleecovou vestu s panelem. Je to jen fleec. Velikost je asi L. Jsme ji koupili u prvního a nakonec jsme ji moc nepoužili. Chci ji prodat. Tak kdyby jsi ji chtěla vidět že by jsi ji využila napiš e-mail.

In reply to by MillyJ

Jo chápu, na tygra není tedy šátková poloha, myslela jsem, že to je mě neznámý úvaz. Hele, právě jsem dočetla o té bezplenkové metodě, máme akorát čas s tím začít. Ale je to reálné? Když třeba jdu 20 minut na tomhle počasí, mám dítě ve fleecové kombinéze, šátku, pod svetrem a kapsou? Dejme tomu, že se naučím signály, ale co právě děláš v takové chvíli, kdy na ně nemůžeš odpovědět, třeba kvůli teplotě venku? Přiznám se, že ačkoliv vidím, když kadí, tak ale naprosto netuším, kdy čůrá, jak to vypadá...

In reply to by valkíra

my to řešíme, že dojdeme někam, kde to jde, on se časem naučí to udržet dýl a dýl a když uvidí a hlavně ucítí, že ho v tom nenecháš a dopřeješ mu sucho, ikdyž se počůrá, že jste to nestihli, bude se snažit ti s tím pomoct
Už ví, že se má před tím než se jde ven vyčůrat a ví, že když někam dojdeme, tak ho hned dám vyčůrat a už zná i okolí domova, tak ví, že se mu snažím vyhovět, že spěchám.
Máš kluka? Malý jde rukou před tím na pinďu, když má plenku tak si ji jakoby sundává a už si i doleze za mnou a kňourá, nebo špulí zadek, bez plenky čůrá pod sebe, předkloní se, opře o ruce a začne čůrat. Taky se při čůrání otřepe.
Začni zkoušet dát vyčůrat hned po rozbalení. Oni se dost často ozvou hodně nahlas, když se jim chce a když to dopřeješ častěji a zjistí, že to funguje, že reaguješ, tak ti ten signál bude dávat rádo samo.
Nám to pokaždé nevyjde, ale vím, že to má velký smysl pro vztah a pro budoucno . Spotřeba plenek je možná podle jiných obrovská - máme látkovky na doma a jednorázovky na ven, ale jsou dny kdy máme třeba jen dvě na den, jindy je jich víc. Už má i svůj nočník, tak ho tahám všude s sebou

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka