příkrmy

04.07.2013

včera jsme začali s příkrmem,bude nám 5.měsíců. Koupila jsem ochucené mlíčko,přesnídávky,vše od 4.měsíce. Jen se chci zeptat jak často ji přes den podávat a hned potom dokrmit mlíčkem? A co ještě můžu dát? Samotné mlíčko už jí nestačí,přesnídávka jí moc zachutnala,ale kaše ne,tu plive a nechce jí. Děkuju :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

mrkni se na www.kojeni.net-tam máš v sekci příkrmy krásně popsáno kdy,jak a co zavádět.S tím,že plácáte páté přes deváté docílíš akorát toho,že nebude chtít nic a nebo,že se osype a nebudeš ani vědět z čeho.Klasika je začít zeleninou-vždy jeden druh cca tři dny a pokuď snáší dobře,přidat další a tak pořád dokola.Od šestého měsíce můžeš začít přidávat maso.Za měsíc po zelenině se začíná s ovocem a za další měsíc s mléčným příkrmem (pokuď se v noci nebudí hladová,to lze kaši zavést i dříve).Radím nezačínat s ovocem,špatně se ti bude učit na zeleninu :(

Zeleninou jsi nezacala? Ja bych nejdrive nez presnidavkama zacala zeleninou,vzdy 4 dny stejnou,pak dalsi,pak o tomu brambor a po mesici maso a az pak presnidavky,jogurty a pecivo,na to je cas,pokud zacinate :-)

In reply to by Guffanecek

S kvetakem bych mozna pockala,ale treba by ji chutnal. Zkus brokolici,dyne,spenat. Nas spenat zabetonovaval,takze ten jsem pak radeji nedavala. Zkus misto sklenicky tu mrkev uvarit a dat do toho trosicku masla,treba to vezme. Mrkev je pro zacatek nejlepsi.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka