Porodnice Karlovy Vary

09.06.2013

Máte některá čerstvou zkušenost? Musím se tam před porodem registrovat? Jsem z Chebu, ale zde po předešlé zkušenosti už tam rodit nechci. Porod byl ukončen akut. cís. řezem. :00:

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Deniska2010

taak konecne zase pripojeni k netu :a: v porodnici jsem byla, ale byla to velmi rychla navsteva :///: sestra na porodnim mi pouze sdelila ze registrace neni nutna, dala mi papir s cislem, ze si mam zavolat, az me moje dr. bude predavat do porodnice. Takze 2.7. jdu naposled ke sve dr. a pak se budu objednavat do Varu... tak snad priste se dozvim daleko vic :00:

In reply to by Martinka07

Aha, takže jsi tam jela zbytečně. Ale mohla ses zeptat mezi dveřmi.
Přemýšlale jsi nad příjezdem do porodnice? Když budeš mít císaře, tak se tam dostaneš v pohodě, když se plánuje dřív. Ale co kdyby tě nechali rodit normálně, čekat až tě přepadnou doma kontrakce a vyrazit z Chebu do KV. Abys to stihla :) Nemáš strach, přeci jen to je daleko, než seženeš odvoz apod.

In reply to by Deniska2010

tak ptat mezi dverma se mi zas moc nechtelo, prijde mi to takove neosobni :00: a hlavne v cekarne byly asi tri maminy, tak jsem nechtela zdrzovat. Jinak z Chebu do Varu uz je cesta uplne bez problemova. Jeli jsme tam 20 minut a to jsme to nijak nehnaly :one: Ridice mi bude delat mamina nebo tatka, takze odvoz je zajisten a pokud by to opravdu na me prislo driv a necekane a do Varu by se to nestihalo, tak prinejhorsim mam chebskou porodnici 5 min. od baraku :s: ale pri vsech tech potizich pri prvnim porodu tak pevne doufam ze se s nima ve Varech rozumne dohodnu :a:

In reply to by Martinka07

Tak to jo, když to máš tak ošéfované :one: ;) Já vím, že je dálnice a tak, ale i přesto mi to přijde daleko, když nevíš, kdy tě to může chytnout. Uvidíš, jak se s nima domluvíš.
Já měla na pokoji spolubydlící po císaři z Mariánek a říkala, že po první zkušenosti v Chebu, říkala že jí tam nikdo nedostane a šla do Varů odrodit druhé. Takže stejně jako ty :?
Přeji hodně štěstí a zdravé mimčo, pa

In reply to by korelová

tak to je super :one: já mám sice termin az 31. cervence, ale chci se domluvit s doktorem na druhem cisari, tak jsem zvedava jak tam dopadnu :00: ten posledni mesic je hruza... uz nevim jak si lehnout, delsi prochazky se psema uz me taky vycerpavaj, tak chudakove trpi se mnou doma :00: no proste uz se nemuzu dockat te nasi druhe princezny :h:

In reply to by korelová

tak to jsi me uklidnila :one: a proc jdes cisarem, jestli se muzu zeptat? Ja mela prvni pro nepostupujici porod a predcasně odlucujici placenta. Nakonec jsem byla i rada, nebot mala mela 54 cm a porodni vahu 4020 g. byl proveden akutne. No a ted porodni vaha se odhaduje taky kolem 4 kg :00: nechci si zas prozit ten stres a hlavne me skoro cele tehu poboliva jizva a ted je to cim dal castejsi, tak proste uz nechci nic riskovat. Akorat zajimave je, ze za celou dobu mi nikdo tu jizvu nekontroloval. Doktorka mi vzdycky odpovedela, ze je to normalni :? a nerekli ti jak je to s partnerem u cisaraku u nich??

In reply to by Martinka07

Já mám malého KP. A jelikož jsem prvního synka měla také KP, ale rodila jsem ho normálně...tak fakt už to zažít nechci :n:
Takže radši císaře, i když teda mám z něho pekelnej strach!!!
Nechám si dát tedy jen spinál, tak snad to nebude nic hrozného. S tim chlapem nevím, vyzpovídám je ve čtvrtek a pak sem písnu info :)

In reply to by korelová

taky jsem mela posledni kontrolu malou hlavickou nahoru, ale dnes v noci se asi musela pretocit, nebot co tam vyvadela za kaskaderske kousky... :00: tak pak pisni info, budu cekat :a: a drzim palecky at ti to dobre dopadne. Vubec se toho neboj ;) jediny co muzu doporucit pro rychlejsi prubeh zotavovani je, co nejdrive zacit po operaci chodit :dance:

Já tam rodila 05/10 a vše proběhlo v pořádku. Nevím, jaký problémy myslí maminka níže :? Další porod mě čeká 11/13 :)

Neregistrovala jsem se dřív, Dr.mi od nějakého týdne ke konci řekla, že teď budu chodit na kontroly do nemocnice 1xtýdně a ptala se kde chci rodit. Řekla jsem Vary /chtěla jsem kvůli JIPu/ a bez problému mě přijali na kontroly a následný porod.
Znám více mamin, které tam nedávno rodily a nestěžovaly si, tak nevím. Moje sestřenka 03/13 rodila plán.císařem dvojčátka, kámoška rodila před 3týdny a vše v pohodě.
Kdyžtak se ptej... ;)

In reply to by baruska92

Aha, já rodila v květnu a bylo dost teplo. Postele mají nový, v březnu jsem tam byla navštívit sestřenku, tak jsem viděla, že ten pokoj je zrenovovaný. A já měla tu starou a spala jsem dobře. Jediný co mi vadilo byla jedna protivná sestra a dětská Dr. Zaidová/Zejdová - ty nebyly moc příjemný. Ale 4dny se tam dají vydržet ;)

In reply to by Deniska2010

tak ona každá porodnice má své pro a proti.... vse beru s rezervou. Na Chebskou porodnici je taky spousty chvaly, ale kdyz ma clovek moznost vyzkouset i jine porodnice tak proc ne :dance: druhy porod planuji více mene tez cisarem a docetla jsem se, ze umoznuji partnerovi byt u operace, ale informace byla z roku 2009 tak netusim zda je stale aktualni :? a jeste bych se chtela optat, co vse s sebou. Pry poporodni vlozky dostane od nich, kosile taky a na mimco?? nechci zas s sebou tahat obr tasku :00:

In reply to by Martinka07

Ono to chce trochu toho nadhledu, to je pravda. Přeci jen doma je doma a nemocnice není hotel.
Vložky a košile jsme dostávaly. Věci na mimčo...toť otázka, asi to pár kousků chce.Když jsi po císaři starají se ti o mimčo a oblékají, když ho máš na pokoji, tak jsem pak dávala svoje. Ale když nemáš, tak půjčí. Co vím, tak švagrová rodila císsařem 07/08 a otec u porodu nebyl a sestřenka dvojky 03/13 a taky tam nemohl být. Radji se optej přímo tam.

In reply to by Deniska2010

Tak pár kousku pro mimco urco vezmu, ono zase neni nad to byti ve svem :one: ted jsme pred chvilkou dopily s maminou kavičku a shodli se na tom, že si ve ctvrtek rano rovnou uděláme vylet do porodky :dance: rovnou ke zdroji... aspon budu klidnejsi ne?? :a: to abych si ty otazky radsi sepsala... jak se znam, tak az doma me zas budou napadat vsechny otazky na ktere jsem se to vlastne chtela zeptat. :00:

Ahojky...známá rodila před rokem ve Varech a stěžovala si,já a spoustu známých jsme rodili v Ostrově,tak můžu vřele doporučit :one: To už je kousek ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka