Podivuhodné chutě :) znáte to?

07.06.2013

Mno tak už se pomalu ale jistě blížíme ke konci výrobní fáze a malá se za pár dnů narodí celé těhotenství bylo takřka bez chutí... nedokážu si odpustit zmrzlinu a každý den nějákou sladkost občas neskutečná chut na maso občas na jogurt ale nic z toho mě nepřekvapovalo prostě normální chutě :one: ale co se semnou děje poslední týden nechápu :00: :00: :00: mám neskutečnou chut na OMÍTKU ano přesně tak na omítku opravdu to neni překlep :hu: jakmile jdu po městě a je tam nějáká stavba a já zacítím tu vůni mokrého vápna jsem jak smyslu zbavená a vydržela bych tam stát a čuchat to snad věčnost :s: rodina ze mě nemůže... a pak příjdu domu sedim u televize a najednou mě přepadne hrozná chut olízat snad všechny zdi v baráku prostě potřebuju OMÍTKU :§) :C]]: asi jsem blázen zatím jsem všem zdem odolala ale opravdu nejsem si jistá jak dlouho to ještě zvládnu :s: něž nějákou olíznu :s: je to hrozný. No tak jsem se s váma chtěla jen podělit o mé podivuhodné chutě at se zasmějete :€s€: Jo a kdyby nějáká z vás měla taky takhle podivné chutě klidně písněte budu ráda že v tom nejedu sama :dance: :one: zatím se mi dostalo o jedné holčině že takhle lízala uhlí což je taky masakr :s:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Třeba nedostatek vápníku? Ale to jsem slyšela, že dělají děti...nevím, nevím...nejsem odborník :dance: Ale je to hustý!! :s: :s:

In reply to by adelkaaa

Ne ne neříkala když jsem byla na poslední kontrole tak mi to něják začalo a nebrala jsem na to takovou pozornost ale ted už se to fakt nedá vydržet :) ve středu jdu do porodnice na kontrolu tak se tam o tom zmínim a uvidíme jak na mě budou koukat :s: Jinak moc děkujem už se nemůžem dočkat na ten náš den D :€s€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka