usínání v postýlce

30.05.2013

Holky musím se pochlubit :///: včera jsem zkusila samostatné usínání v postýlce s kolotočem,moc jsem se bála,že bude plakat...
K mému úžasu neplakala,chvilku jsem tam s ní ležela,pustila kolotoč eště jednou a šla pryč.Asi jednou nebo 2x si kňourla,když se kolotoč vypl,ale i tak za půl hoďky spinkala :h: :h: Dnes to zkusím znova,doufám,že to půjde stejně lehce :s:

Sárinka je šikulinka. :) Taky už mi sleduje kolotoč a sleduje medvídky na mantinelu. Sou to miláčkové a teď už to bude pořád lepší,jak budou sledovat hračky,smát se a tak. :€s€:

jste sikulky :) na to jak jsi psala ze nechce spinkat jste udelaly supr pokrok :one: my usiname stjne :€s€:

In reply to by vřískoťáček

Tak mi jsme tom stejně.Pořád jsme nějaký rozmrzelý.Přes den máme hroznej problém uspat.Spal by,ale jak se dá do postýlky tak hystericky ječí a není k utišení.Tak ho někdy uspávám na rukou,ale když je tuhej a přendám ho,tak se třeba za půl hodky vzbudí a zase křičí.Jedině v kočárku usne líp.
Večer ale zalehne do 9 a vzbudí se ve 3-4,takž to je dobrý.
Jinak už se taky krásně směje a kolotoč pozoruje,když má dobrou náladu,ale neusne mi u něj :(

In reply to by jana.lauberova

Tak přesně to jsem měla se Sárou,pořád byla u mě,ale babička mě varovala,že už začíná vnímat a měla bych to radikálně omezit,jinak si na to zvykne.Koupila jsem tedy eště jeden kočárek(290kč :) )a když chce spinkat,tak ji "umlátím" v kočáru :s: musím s ním,ale pak většinou lehce drkat dokud opravdu neusne.

In reply to by jana.lauberova

To Filípek by taky spal,ale nějak asi nemůže zabrat,tak pláče,pak usne na půl hoďky a zase brečí protože mu vypadl dudlík. Tak mu ho dám,hladím ho a usne a takle pořád do kola. Večer si jen trochu podudlá a dudlík sám vyplivne a spí bez něj,ale přes den pořád jen lítám mu ho dávat. Na rukou ho teda naštěstí uspávat nemusím. Má teď rýmu a já sem taky opět nachcípaná,takže to je veselý.

In reply to by Kikous

ja az na dnesek spinkam tak do 11h a mala klidko i do 12h :D je to spac po nas :s: az jsem si rikala jestli nema nejakou spavou nemoc :s: my jsme venku tak do tech 19h mala jeste spinka zvenci do 20h pak se naboucha tak ve 21h zacnem koupat ve 22.30 se doboucha a spinka do 5.30h to se napije a hned usne do tech 8.30 a pak do tech 12h a tak porad dokola a nejlepsi uz se smejeme a zvatlame teda porad :D je to uzasny :h: :h: :h:

In reply to by Ergi

Žvatlání a usmívání je to nejkrásnější co jsem kdy viděla a slyšela,ale moc často to nedělá,musí mít opravdu dobrou náladu :) já se jí to koupání snažím posunout,ale ona pak strašně ječí :00: za 14dní jsem to posunula o pouhou půl hodinku...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky