Tak jsem ve 21.tt strávila týden v nemocnici

11.02.2013

Ahojky, tak se po nějaké době zase hlásím. Minulé úterý mě večer odvezli do nemocnice s vysokým tlakem. Tohle těhotenství mě ten tlak nějak zlobí. Dneska už mě ale pustili domů. Ten týden byl docela dlouhý. Lucinka v bříšku je naštěstí v pořádku a krásně roste. Něco málo jsem tam zhubla, tak mam zatím 2 kg nahoře. Dneska jsme 21+1. Snad už to bude dobrý a další návštěva nemocnice bude až v červnu při porodu :-)

Ahojík no chvála bohu že jste vpořádku :-) my taky válčíme no já musím ležet jenom na záchod večer do sprchy jinak nic už mi to pěkně leze na mozek :( :( ale Adámek je taky chvála bohu v pořádku :a: :a:

In reply to by misa.patrik

Copak se s vámi děje? že musíte ležet? No je to mazec. Já mam hodně odpočívat, ale nějak to nejde. Když vidim doma ten bordel co chlapáci udělají, tak se na to nemůžu koukat a hupsnu na to :n: Taky na chvilku odpočnu, ale neni to žádnej zázrak. Snad až bude chodit Kubík do školky...to bude volnějš.

Ahojky...
Já sem si říkala,že si se tu nějak dlouho neukázala....
Tak je fajn,že je už vše v pořádku.J8 mám zase opačný problém.Tlak mám nízký.Takže si dopřeji kafíčko..Bez toho bych asi nefungovala.Ale žádný smrťák...:-)
Tak se drž a pozdravuj mímo :-)pa

In reply to by Ja.Zandysek

No jo, válela jsem se, ale bylo mi fakt zle. Fuj. Nízkej tlak je v těhu prej normální....ale vysokej je nebezpečnej.....postrašili mě i předčasným porodem(císař) tak budu doufat, že to do června vydržíme. Budu muset odpočívat....ale se mnou je to něco...přijela jsem z nemocnice, viděla doma ten bordel a už jsem na to šla....ale vzala jsem jen to nejnutnější :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka