Tak se zadařilo :)

06.12.2012

Tak i já s mimískem se k Vám přidáváme :€O: :dance: Termín porodu máme 13.7.2013 už se moc těšíme :) Jen nás ještě čeká genetika ale věříme že vše bude v pořádku :°O°: :one: 10.12. jdeme na kontrolu jestli pěkně rostem asi se toho pondělka nedočkám... Až uvidim jak mému miláčkovi tluče srdíčko :dance: já jsem tááák šťastná :h:

Moc gratuluji, já mám termín 12.7. Jsem také Strední Čechy ;) tak by mě zajímalo, kde máš v plánu rodit?:)

In reply to by kaayinka

:a: ahojky jéé tak to jsi mi udělala radost že tu je někdo se stejným termínem ze středočeského kraje :) . Budu rodit v Benešově je to tam moc pěkný nový a zatim jsem slyšela víc kladných recenzí než negativních. A odkud přesně jsi? Já okr. Benešov. Jinak gratuluju k miminku :one:

In reply to by lus11

:k: Nebud smutná určitě se Vám to povede už brzo :) Nám to taky nešlo rok a půl ted jsme měli mezi sebou problémy a já si řekla že s nim žádný dítě nechci že si začnu nový život a rozešla jsem se s nim a za dva dny na to jsem zjistila že jsem těhotná jsem přesvědčená o tom že to bylo psychycké. Blbé je že když to lidem klape mají vše zařízeno a už jde jen o miminko tak se nedá na to nemyslet a vykašlat se na tu myšlenku miminka. Ale 22 měsíců ještě neni zase tak šílené jsou holky co čekaly mnohem déle a dnes jsou maminy :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka