Tak se zadařilo :)

05.12.2012

Tak se nám konečně zadařilo a v červenci by jsme měli rodit :) Podle MS jsem 8+4 podle doktorky 7+4 tak jdu v pondělí na další kontrolu aby mi to prý sjednotila :dance: už se moc těším na sono... v životě jsem neviděla nic krásnějšího než to malinké srdíčko jak tam tlouklo na monitoru v tu chvíli jsem se uplně rozplývala a v podstatě doktorku asi ani nevnímala jen vím že jsem měla přiblblej usměv a koukala na to srdíčko :h: strašně jsem se zamilovala :€s€:

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by indoska

Děkuju :)

Pevně věřím že vše bude v pořádku bohužel jsem nevěděla že jsem těhu a byla jsem na RTG tak mě Dr. posílá na genetiku ale i sama Dr. mi říká ať jsem v klidu že to je jen pro 100% jistotu ale že si ona sama myslí že vše bude v pořádku. :) Tak se toho i držím :one:

In reply to by Zuzka- Pumanek

Určitě bude, jsou to od počátku bojovníčci, když to má být ok, tak bude, já jsem zas hodně stresovala, protože jsem dost kalila zrovna těch 14 dní co jsem ještě nevěděla, že jsem :€O: byly prázdniny a furt nějaké oslavy, ale hned jak jsem to zjistila jsem už nepila.Byla jsem z toho tak vystreslá, že jsem to řekla doktorovi a on se mě zeptal jestli chci kvůli tomu těhu přerušit, a já že v žádném případě, no tak mi řekl ať to teda neřeším, že co se stalo stalo se, že nejsem první ani poslední.Tak se tím netrap,uvidíš, že to bude ok :a:

In reply to by indoska

No já jdu na tu genetiku hlavně kvůli tomu RTG ale taky jsem se právě stihla dvakrát nebo třikrát opít když jsem to samozřejmě nevěděla do toho jsem ještě hodně kouřila a byla nemocná takže jsem brala prášky na odkašlávání na bolest v krku atd... takže můj mimís dostal teda pěkně zabrat hned od začátku takže ta genetika mi udělá klid na duši vůdči všmu tomu čemu jsem mimíse vystavila ač nevědomky. Ale jak říkám věřím že je a bude vše v pořádku moc se z míma těšim staršně moc :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky