4. den vynechaná MS, mírné tlačení v podbřišku, bílý výtok a negativní test???

01.10.2012

Ahojte holky, tak jsem dost zmatená. Gyn. problém jsem nikdy neměla, MS chodila v pravidelných periodách, jen teda ovulku jsem od porodu nehlídala, pravda. HA jsem brala asi pár měsíců, ale už nějaké dva roky neberu. Měli jsme několikrát pohl. styk nechráněný, jelikož chceme mimčo. No, v pátek 28.9. měla přijít MS, a nic. Příznaky jsem měla, pobolívání v podbřišku. V sobotu jsem na vložce po návratu z lesa našla malinko krve, ale jen malinko, a zas nic. V neděli ještě jsem ráno trošilinku měla na toaleťáku, ale pak zas ticho po pěšině. Od včera mám v pravé straně podbřišku takové jakoby píchání, přesně jak u malé (také pravostranné píchání). A ode dneška takový divný bílý výtok, který jsem nikdy před MS neměla... Tak jsem letěla do lékárny, ale test jsem teď dělala a byl negativní. Myslíte, že ještě může být nevím - za dva tři dny pozitivní, nebo se nejspíš něco děje jiného (myšleno cysta... )???

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky tak mrcha včer adorazila:-/ nikdy sem neměla zpožděni a ted po 5ti dnech:-( ach jo...a co ty už maš // na testiku?

ta krev by mohlo být zahnízdování,hcg se začne tvořit až za 3-4 dny po něm,takže bych řekla že to na těhu vypadá ale na test je pár dní čas :one:

In reply to by Zdenda3

tak mne to překvapilo, ale zas si říkám, kdyby měl být nějaký jiný problém, tak bych asi nekrvácela vůbec, ne? Sestřenka to taky tak měla, že jí maličko zakrvácela vložka a pak už jen rostlo bříško. :€O: Tak SNAD...

ahojky skoro jako by si psala o mně :s: menzes sem měla dostat ve čtvrtek,žádné špiněni,jen mně šileně bolí prsa už asi 10dní a podbříšek tlači jak hrom:-/ výtok se měla trochu včera ale dnes zas nic,testy pořád negativní přitom si připadám jak :€O: ..tak já nevim snad nám to vyjde oběma a budeme mít časem // na testu:))

In reply to by renaatka

Teď jsem na tři hodiny zalomila, únava jako hrom a ráno jsem byla s malou u doktora, a v jednu chvíli (bylo to nevím, minuta dvě) jsem měla pocit, že musím nutně na WC, jak se mi udělalo zle od žaludku. Ale pak to zas zmizelo, tak to možná bylo jen zdání, nevím. :? Je fakt, že jsem si nedělalatest z ranní moče, ale u malé jsem si ho dělala asi 3. den po vynechání a byly tam //. Ale tam jsem přesně věděla, že ovulka byla 14. den po začátku MS, kdežto teď to mám nějaké šouplé dozadu,takžeje fakt možné, že ještě ty 4 dny mi v tom lítaj.
Tak SNAD, manžel řekl, že by by byl moc šťastnej, kdyby jo, jen že by to pak znamenalo, že se na mě podívá a jsem v tom. Protože po třech letech jsme měli nechráněný sex asi 4x za září, víc nee, a u malé jsme ho měli 1x (vůbec poprvé bez kondomu)a bylo to. Tak se pak ozvi, ať už Ti to dopadne jakkoli. Já si říkám - i kdyby teď ještě ne, tak aťse ale dostaví ta bláznivá potvora, jen aby to nebylo něco horšího, toho se fakt bojím.

ahoj já myslím že to jsou teda těhu příznaky přesně takové jsme měla hned zezčátku taky...ale asi si měla teda ovulku potději proto je ještě test negativní.zkus za pár dní zase.myslím že to bude ono... :one:

In reply to by luciekres

protože ten den, co jsme začli jsem akorát měla pobolívání v podbřišku jak při ovulce, ale říkala jsem si, že si to jen namlouvám, ale ono asi nee... :00: Vlastní 14. denní cyklus jsme propásly díky manželově služebce. Tak jsem to vzala jakože už můžeme normálně bez kondomu,ale musím si počkat na další ovulku. Testy mám doma ještě dva, tak zkusím třeba ve čtvrtek další. Pokud se do té doby nedostaví. Ale jen aby to nebylo něco jiného, snad ne.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka