a zase to kojení

04.04.2012

Ahoj holky , píšu po dlouhé době . Malé budou dva roky a já si nevím rady s kojením . Kojím několikrát denně . Malá vyžaduje prso kdekoliv a mě samotné je to velmi nepříjemné . Doma mi to samozřejmě nevadí . U kluků jsem tento "problém" řešit nemusela v roce na mě udělali "blééé" a bylo po kojení . Noc je dobrá , malá spí s tatínkem . Tak bych potřebovala poradit , co s tím . Kojit v soukromí , je hezké , ale těžko se to malé vysvětluje . Za 14 dní mi budou trhat 6 zubů , to asi bude pěknej záhul . Neumím si to představit bez žádného léku .Tak prosím o nějakou zázračnou radu :s:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Děkuju Vám za rady . Pravda je ta , že nás má všechny omotané kolem prstu a já jí kolem prsu :s: Začlo jí takové to vzdorové období , takže když dělám , že nevím co chce , nebo že prsíčka jsou unavená je z té malé princezny pěkná dračice . Ale slibuju /hlavně sama sobě/, že budu "tvrdá"

vysvětluje se to těžko,ale ona si zvykne :) jediné co funguje je určit přesný čas kojení (njelépe ráno a večer,když už jste doma) a v tom vytrvat,jindy prso prostě nedat.A na trhání zubů si samozřejmě lékjy vem,prostě jeden den nenakojíš,přelep si prsa,že je máš nemocná a mlíčko být nemůže... Už je dost velká,takže vysvětlovat,vysvětlovat,vysvětlovat a nenechat se ubulit :) Ona si za pár dní zvykne :)

U mladé jsem po 18 měsících nočního kojení po 2 hodinách začala dělat že ji nerozumím, že nevím co chce, že máma není......a dala jí flašku. Sice trochu protestovala, ale nepovolila jsem

In reply to by BeeBee

já v 18 měsících kolikrát i po hodině v noci :) Jenže byl u nás v posteli,takže satčilo vytáhnout prso a spát u toho dál :) každopádně krátce na to jsem to stopla v noci,to fakt nešlo,takže zůstalo kojení ráno a večer a pak jen večer,které bylo ukončeno ve 26 měsících :)

In reply to by BeeBee

moc ne......vypadat jak zombie, chodit stejně....od mala byla jak přísavka. A zhas tak vzorová nejsem. Nejstarší kojena 6 týdnů ( chytla jsem chřipku, tak si ji odvezla babička s flaškou) a nejmladší 2 měsíce ( mlíko nepřežilo stěhování)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky