První poradna a srdíčko!

28.02.2012

ahoj holky spolutěhulky, tak dneska jsme byli na první poradně (jsem v 7+3tt) a viděli i slyšeli jsme srdíčko, bilo jako o závod :h: . Jsme moc šťastní, zprávy byly všechny dobré. Byl se mnou i manžel, protože měl volno, tak byl taky velmi rád, že miminko viděl. Je to takový krásný pocit, že už jde i slyšet. Doufám, že i vy ostatní máte dobré zprávičky.

My byly dneska a už jsme zase povyrostli :) Dělali mi odběry, musela jsem si i lehnout, těžko to zvládám. Za 14 dní budu muset na ten skríning a 29.3 na další prohlídku a UZ :) no když si vzpomenu na odběr krve, který mě ještě prý několikrát čeká. no hrůza. Ale hlavně aby bylo vše v pořádku :)

Jeeeee ja ti tolik zavidim ze jsi videla srdicko:-)) ja jdu az 16.3. pry mi bude delat i screening, tak jsem zvedava, vubec nevim co od toho cekat...
Pritel jede take se mnou, kez by prcka videl:-)
ale do toho 16.3. nevydrziiiiim:-D :00:

Tak to jsou krásné zprávy! Gratuluji k průkazce.. Já sem zvědavá kdy ji dostanu. U prvního mi ji dali až ve 14tt

tak to je super, moc gratuluji, já jdu teprve na první kontrolu 12.3. a nemůžu se dočkat, doufám, že už taky uvidím srdíčko a že už to těhu budu mít aspoň 100% potvrzený.

In reply to by anive1

U nás se chodí k doktorovi častěji, tak už jsem tam byla dvakrát na větší prohlídce i UTZ. Asi i tím, že jsem na nemocenské. Tak ať máš samé dobré zprávy!

Ahojky, tak moc blahopřeji k :h: a přeji, aby vše probíhalo jak má. Já jdu na kontrolu až 7.3., což mi tedy přijde nekonečný.. :n: Jen doufám, že to čekání bude stát za to a že se taky dočkáme vytouženého :h: Příjemné těhulení.. :a:

Jsem ráda že máš vše v pohodě!! užívej si to.
Já jdu ve čtvrtek na krev pro průkazku a na kontrolní utz.Tak doufám že tentokrát už bude srdíčko nebo srdíčka.Mám děsný strach :s: :s: :s:

Tak to je super ;) , já jdu na další koradnu zítra, tak jsem taky zvědavá, a snad bude srdíčko...bojím, bojím.

Ahoj Štěpíku... :a: Tak tojsou krásný zprávy, gratuluji k srdíčku... :dance: Já jdu zítra no kontrolu nebo spíš mi budou brát krev na testy, ale potajmu doufám, že mi udělá i ultrazvuk...chtěla bych vědět, zda už tam je miminko i srdíčka :h: Jede se mnou Filípek, tak mu říkám, že se jedem zítra podívat na miminko :s: Tak ještě jednou gratuluji a věřím tomu že to je krásný pocit, když slyšíš to srdíčko... :h: Opatruj se :a:

In reply to by jancina

Děkuju a taky ti přeji zítra dobré zprávy a ať ti udělá ten ultrazvuk. Já jsem byla dnes ráno též na krev, měla jsem hlad jak vlk a bylo přede mnou 15 lidí! Chodím na gyndu do nemocnice, takže odběry se dělají ve společné velké odběrové místnosti a tam jsou lidi ze všech ambulancí...a navíc dnes byl fofr i u doktora, plno lidí, příjmů atd., tak jsme tam celkově pobyli od 8 do 10, ale stálo to za to :dance:

In reply to by Štěpík

No to věřím, že jsi měla hlad jako vlk...a ještě těch lidí...to bych asi nedala, jávůbec nesnesu u doktorů hodně lidí a ještě čekat tak dlouho, ale jak říkáš, stálo to za to...:-) Já u prvního těhu jsem ke konci chodila do rizikové poradny kvůli těho cukrovce a to jsem chodila do fakultky a to čekání tam taky bylo hrozný...:-( Tak koukám, že ve všech nemocnicích to je stejné...:

In reply to by jancina

asi je to všude podobné, ale jsem ráda, že jsem v nemocnici. Tam je takový schopný pan doktor a i když teda vybavení ambulance není kdoví jaké moderní, tak mám pocit, že tam jsou zkušenější než v jiných běžných ambulancích. A nebojí se poslat někam do většího města, když něčemu nerozumí. Jo a ještě jsem zapomněla, že jsem dostala dnes i řidičák na bříško :-) - průkazku :€O:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka