holky co stavíte domek, poradíte?

22.02.2012

Holky, konečně se chceme letos pustit do stavby domku. Chceme si najmout stav. firmu. Můžete mi poradit na co si dávat pozor, co si pohlídat? Jaké máte zkušenosti?Moc díky!!!!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

No, nenajímejte si stavební firmu :) Jestli je to myšleno jako stavba na klíč... My stavíme dodavatelsky a to je tak o 30 i víc bych tipla procent levnější. To znamená, že základy nám udělá Ferda A, vyzdí nám to Ferda B, rozvody roztahá Ferda C, atd. Důležitý je mít dobrý stavební dozor a hodně koukat na reference, nebát se nemakačenka vyhodit, hlídat si smlouvy a platby atd. To je na knihu. Ovšem, jestli pro vás není důležitá cena, zadejte to na klíč. Ale i tak tam budete denně, budete řešit naprosto všechno.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky,

já se vetřu. Jen se chci zeptat, když jste stavěli sami na nějaké podrobnosti. Jako co vše jste zvládli sami, co jste si třeba nechali udělat, jak dlouho vám to trvalo atd.? Můžeme klidně do pošty. Děkuji :€s€:

In reply to by Andí

uplně vše sami,krom vody a topení a okna(ale na to musí být stejně doklad,pak je i záruka)...Základy jsme vylévali ručo fučo,na střechu teda musel manžel obvolat pár kamarádů(jinak to dělal sám s taťkou).Barák je to pořádný,jen bohužel už zbývá táák málo dodělat,ale došli finance a více si nemůžeme vzít.Takže 3 roky práce včudu.V brzké době budeme nabízet k prodeji :r:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka