jsem tu nová

21.02.2012

Ahojky,sice jsem tu byla v říjnu ale mé tehotenství tehdy skončilo v 11 tydnu potratem a po dalším pokusu jsem opet včera uviděla dvě čárky,ze kterych jsem štastná jako blecha,ikdyž mámo bavy a strach,mužu se k vám přidat holky?Michaela

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak to gratuluji moc:-) Po jaké době jsi otěhotněla? A kdy Ti po revizi došla MS? Já jsem po revizi 7týdnů....Byla jsem v lednu 10tt. Už bych se snažila taky.... :) Ale čekám na ms. Pořád mám pozitiv.test..tak se mě drží ještě v těle HCG. Pohlad bříšenko a hodně štěstíčka..at jste zdraví :€O:

:a: ahoj, presne jsem to mela jako ty, taky jsem tu byla prihlasena a ve 10tt jsem potratila, ale dnes jsem 13tt a drzime se ;) , neboj musis si verit,co bylo na to zapomen, doktori mi rekli, ze priroda vi co dela, vsechno bude v pohode :one: vitej mezi nami :a: :a:

In reply to by misulinka0205

25.rijna jsem potratila a 21.listopadu jsem dostala menstruaci, tak jsme to po ni zkouseli a hned se to povedlo. Ptala jsem se doktora a rekl mi, ze se ma dodrzovat 6nedeli, ale nikde neni receno, ze se to nemuze zkouset :s: no tak jsem si to vzala k srdci, sice jsem mela strach, ale mam za sebou velky UTZ a drzime se ;) :h: drzim palecky, vim co prozivas :one: :a:

In reply to by Babettka77

Holky nevím kam to psát až ted jsem zjistila že jsste tu psali,omlouvám se,jinak v listopadu jsem byla v 11 tydnu a začala krvácet nebylo srdičko tak hned ten den revize a ted po 2 menstruaci jsem opet stastná,sice doktor říkal ze tak za pul roku se můžem snažit ale každy říkal že se mužem snažit dřiv,že přiroda si to zařidí,že pokud se to má udržet tak se to udrži stejne tak dobre jako za toho pul roku,tak uvidíme bojim se hrozně teda ,ale musím čekat no papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka