Domeček

16.02.2012

Přidávám fotečku svého pupíku v 9+3 tt

Musela jsem vložit fotku jak o přílohu, protože přes veškeré mé snahy, mi to tu fotku nechtělo ukázat :( . Snad to bude takhle v pohodě.

In reply to by Kacenita

Jsi šikulka, já teda večer nějak jíst nemůžu, ale přes den, kort dopoledne nebo kolem oběda, to si teda dopřeji, i když mám o 35 kg víc než ty. Strašný číslo... njn, než jsem stihla se sebou něco udělat, otěhotněla jsem. teď jsem si dala za cíl, že už se tak moc nezprasím :pig: :s: :s: :s:

In reply to by Elukiv

No ja se děsím až půjdu zase rodit, strašně bych chtěla nepřibrat, u mamin nad 80kg je podle tabulek přírustek 0-5kg, ale ja u prvního přibrala 20 a to jsem začínala na stejné váze, je fakt že teď objedváme jen polívky, na nic jiného nemám chuť a večer cpu zeleninové saláty, protože jsou osvěžující, ale kdo ví jak dlouho mi to vydrží :-D

In reply to by Elukiv

A to zase já jím asi nejvíc večer, to mě honí mlsná. Pak bych se mohla cpát celý dopoledne. Po obědě je to v pohodě, ale v práci na stole mám pořád něco na zobání. A nejdýl v půl 6 musím večeřet, jinak se moje břicho hlasitě ozývá. Jinak jsem byla jedlík i když jsem nebyla těhu. A naštěstí mám takové dispozice, že ať jsem jedla, co jsem jedla, nepřibrala jsem.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky