Císařský řez v Ostravě

15.12.2011

Ahoj,
tak jsme se dozvěděli, že jsme KP a miminko se nám už asi nepřetočí i když jsme ve 34. týdnu, tak to vypadá beznadějně..
Byla jsem rozhodnutá rodit na Fifejdách, ale u toho císaře zvažuju, jestli se přeci jen nemám ještě podívat do jiné porodnice (Poruba, Vítkovice). Byli jsme na exkurzi na Fifejdách a tam říkali, že se tatínek může dívat jen přes okýnko.. nevíte, jak to funguje v dalších porodnicích v Ostravě? A je u plánovaného císaře lepší spinal nebo celková anestezie??
Děkuji za příspěvky :one:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,
tak já rodila ve Vítkovicích, měla jsem plánovaný císařský řez a max spokojená. Manžel byl přímo u mě u porodu a byla jsem fakt nadšená. Ale pokud vím, v Porubě nemůžeš mít manžela u císaře.Jde to prý jen ve vítkovicích, tak si to zjisti. A ještě já nevím jak to je ,a le co mi rodily kamarádky v Porubě, tak mi říkaly, že je nechaly nejdřív rodit normálně několik hodin a pak když už nemohly, tak jim teda udělali ten císař, mám takové dvě kamarádky, a nadšené tam teda moc nebyly. prý ten císař nechtějí dělat. JInak ten císař jsem měla v těch vítkovicích naplaánovaný na 38 týden, chodí se většinou dřív.

ja sem rodila planovanym cisarem ve spinalu v porube a nemenila bych,
nejsem si jista jestli muze byt partner u porodu ale myslim ze jo,radsi si to over

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka